Miley Cyrus a Black Mirror című sorozatban.
Netflix

Végre visszatér a Black Mirror – ezt tudjuk eddig az új évadról!

Évekig tartó találgatások után végre megerősítést nyert, hogy a Netflixszel kötött vadonatúj megállapodásnak köszönhetően visszatér a sötét gondolatokat ébresztő sorozat, a Black Mirror.


A Variety értesülései szerint Charlie Brooker, a sorozat alkotója végre megállapodott a Netflixxel, és a Black Mirror jogait birtokló Banijay Group-al, és már zajlik a casting a sorozat hatodik szériájához.

A disztópikus dráma egy időre szünetelt, miután Brooker és kreatív partnere, Annabel Jones kiléptek a House of Tomorrow nevű produkciós cégtől. Egy ideig kétséges volt, hogy a sorozat valaha visszatér-e, mivel a brit producer elgondolkodott azon, hogy a csavaros történetszálakat vajon jól fogadják-e, amikor a világ épp egy pandémián megy keresztül.

Úgy tűnik, hogy a dolgok végre összeálltak, és nem kétséges, hogy a Black Mirror következő szériája ugyanolyan provokatív lesz, mint a többi.

A Black Mirror 6. évada állítólag még korai stádiumban van, és a cselekményszálakat szigorúan titokban tartják, de a Variety forrásai szerint az epizódok még filmszerűbbek lesznek, mint eddig bármikor, és minden részt önálló filmként fognak kezelni.

Az epizódok számát illetően sincsenek pontos adatok, de állítólag ez az évad több részből fog állni, mint az ötödik széria, amiben csak három volt.

Míg a Black Mirror korábbi évadaiban olyan sztárok szerepeltek, mint Miley Cyrus, Anthony Mackie, Letitia Wright és Bryce Dallas Howard, arról egyelőre nincs hír, hogy kik lesznek a legújabb széria szereplői – de a jelek szerint már folynak a tárgyalások.

Valószínűleg eltart még egy darabig, amíg a sorozat adásba kerül, mivel a munkálatok nagyon korai stádiumban vannak, emellett hivatalos megjelenési dátum sincs még.

Forrás: Glamour


A figyelmetekbe ajánljuk