Egy jelenet a Baby Shark című videoklipből.

A Baby Shark – a lehetetlenül fülbemászó gyerekdal, amely egyben a történelem legnézettebb YouTube-videója is – 2023-ban egész estés filmet kap.


Technikailag nem ez lesz az első Baby Shark-film, hiszen a Pinkfong és a Baby Shark's Space Adventure című egyórás rajzfilm korlátozottan került a mozikba, bár elsősorban a Netflixen jelent meg, legalábbis az Egyesült Államokban. A készülő film azonban úgy tűnik, hogy egy hagyományosabb, teljes körű mozi lesz, ami a 2 perces, 16 másodperces YouTube-videóhoz képest hatalmas ugrásnak számít.

Arról, hogy a Baby Shark-film (amelyet a Nickelodeon Animation és a Pinkfong Company közösen fog gyártani) mit fog tartalmazni, egyelőre nincsenek részletek. Vélhetően olyan dalok lesznek benne, amelyek – a szülők legnagyobb örömére – szinte biztosan örökre megragadnak majd a gyerekek fejében.

A Baby Shark videoklipje lett az első YouTube-videó, amely átlépte a 10 milliárdos nézettségi határt, és a most bejelentett film mellett már egy tévés-spinoffot is kapott.

Forrás: The Verge

A figyelmetekbe ajánljuk