András herceg
Getty Images

András Károlytól akart segítséget kérni karácsonykor, ám a király közelébe se engedték

Károlyék már egy jó ideje igen rossz szemmel tekintenek András hercegre, aki egyre nagyobb bajba került az Epstein-ügy kapcsán.

Károly király eltökélt abban, hogy András herceg ne térhessen vissza a királyi családba, sőt, a bennfentesek szerint ezt a döntést már a koronázás előtt meghozta.

Károlynak nagyon nehéz volt. Ez volt a legnehezebb döntés, hiszen a testvéréről van szó, és törődik vele. De tudta, hogy ez a helyes döntés. Valakinek ki kellett vinnie a szemetet

– nyilatkozta az egyik udvaron a The Sunnak.

Ez is érdekelhet: Újabb botrány kialakulóban? András herceg nem hajlandó elhagyni a királyi lakot

Közben kiderült, hogy a királyi segítőknek távol kellett tartani a yorki herceget a királytól a közelmúltbeli karácsonyi szünetben Sandringhamben, mivel attól tartottak, hogy András segítségért fog könyörögni az Epstein-akták miatt.

A beszámoló szerint Andrást az egyik segéd úgy jellemezte, hogy állandóan „leselkedett" és „le akart csapni” Károlyra, hogy sarokba szoríthassa „nagylelkű" és „kedves" bátyját.

Az információk szerint a hercegnek végül nem is sikerült érdemben kommunikálnia a bátyjával.

A különböző korábbi értesülések szerint egyébként Vilmos herceg támogatja édesapja Andrással kapcsolatos elhatározását, és ő is hasonlóan gondolkodik az ügy kapcsán.

Vilmos szintén szilárdan hisz abban, hogy András herceg számára nincs visszaút

– mondta egy forrás.


A figyelmetekbe ajánljuk