A modern nő komplexitását tükrözi az AERON legújabb kollekciója
AERON

A modern nő komplexitását tükrözi az AERON legújabb kollekciója

A márkára mindig is jellemző izgalmas letisztultság mellett az AERON új kollekciójában kifejezetten nagy hangsúlyt kapott az alapító, Áron Eszter azon vágya, hogy egy olyan hordható ruhatárat alkothasson meg az AERON követőinek, amely hűen tükrözi a mai modern nő életvitelét.


AERON

Amikor elhatároztam, hogy követem azt a hangot ami a divattervezés felé hív, már akkor tudtam, hogy letisztult darabokat szeretnék készíteni: az egyszerűség is önkifejezés. Szerintem ma muszáj, hogy egy ruhadarab ne öncélú legyen, hanem igenis legyen realitása a mában

– fogalmazta meg Eszter a tervezési folyamat kezdetén.

Ennél fogva született meg egy olyan sokoldalú kollekció, amely jól kombinálható darabokból áll, egyszerre érhetőek el benne a nyaralásra tervezett ruhák, valamint már az első kabátok. Míg az előbbiek tapintásra hűvös, krém és vérnarancs poplin anyagból készültek hímzett karika-motívumokkal díszítve, addig az utóbbiak kétrétegű, selyem-gyapjú összetételű szövetekből, amelyek darabok bélést azért nem kaptak, hogy láthatóvá váljanak a márkára jellemző klasszikus szabászati megoldások.

AERON

Az AERON régóta törekszik a fenntartható megoldások széleskörű alkalmazására. Az anyagfelesleg nélkül, fenntartható fonalból készülő és ZERO névre keresztelt kötött alapdarabok a Pre-fall 2023-as kollekcióban most egy új, exkluzív mimóza sárga színárnyalatban érhetőek el, míg a klasszikus szabászati megoldásokon nyugvó bordó női öltönyök egy fenntartható minősítésű, Ecovero viszkóz alapú szövetből készültek.

Dacolva a sztereotípiával, hogy a kötött darabok csak unalmasak lehetnek, új mélységben, új dimenziókban jelennek meg a kötött ruhák és felsők a kollekcióban: egyszerre hordhatóak napközben és egy naplementét követő rendezvényen, egyszerre találhatóak benne a mindennapok luxusát jelentő alapdarabok és különleges, experimentális formák, amelyek felhívják a stílusra igényes emberek figyelmét.

AERON

Mivel Eszter számára kulcsfontosságú momentum a kontrasztok közötti egyensúly megtalálása, olyan darabok is megszülettek, amelyek izgalmasan ötvözik egy lazán kötött pólóruha és egy szatén koktélruha előnyeit azt üzenve: a mai modern nő komplex és sokféle lehet.

A figyelmetekbe ajánljuk