Bábokkal játszották újra az 1985-ös sikersorozatot, az Öreglányokat. A sitcom a valaha volt egyik legkedveltebb vígjáték-széria szerte a világon.


Harmincöt évvel ezelőtt nagyot robbant a Miami-ban játszódó, összesen hét évadot megélt Öreglányok című sorozat a főszerepben Betty White-tal (Rose), Rue McClanahannel (Blanche), Beatrice Arthurral (Dorothy) és Estelle Getty-vel (Sophia). Most a rajongók újra láthatják a négy közkedvelt karaktert, ezúttal bábok formájában.

Ebből a tényből kiindulva szinte teljesen biztosra vehetjük, hogy a régi-új sorozatban humorból nincs hiány, és a nevetéstől egy néző szeme sem marad szárazon. Példa egy szókirakós játék feletti párbeszéd az egyik új epizódból:

Blanche:
Mi a 19-es, függőleges?
Dorothy:
Három betűs feladvány: valami, amit a hátadon is csinálhatsz.
Blanche:
Ó Dorothy, csak azért, mert már alig van benne részed, nem jelenti, hogy ne tudhatnád, hogyan betűzik.

Blanche azt is elárulta, mit szeret leginkább Dél-Floridában. Ő egyértelműen a férfiakat emelte ki, a nagy melegben ugyan is „sosem kell igazán felöltözni".

Az Öreglányok Műsora! - Báb Paródia (That Golden Girls Show! – A Puppet Parody) címen futó sorozat 16 vadiúj epizódja már elérhető online.

via WSVN 7News

Friss

A Loki sikere miatt szerdán debütálnak a Disney sorozatai

Szokatlan módon szerdára tolták a sorozatot és annyira bevált, hogy most minden mást is szerdán adnak ki.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A tudósok szerint ebben tévedhetett Charles Darwin

A 19. századi tudósnak, Charles Darwinnak sem volt mindenben igaza.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk