Szinte mindenki látott már az amerikai filmekből ismert sárga iskolabuszt, amely dudaszóval jelzi jöttét az iskolába induló diákoknak. Egy brit pár egy ilyen járgányból alakította ki otthonát, amelyben még egy kályha is helyet kapott.


Két teljes évig élt a 27 négyzetméter életterű buszban Ailsa és Paul brit pár, akik három hónap alatt varázsoltak kényelmes otthont a tömegközlekedési járműből. A bérelt telken felállított buszba két kutyájukkal költöztek be.

A nem mindennapi lakóhelyet Ottónak nevezték el, benne külön konyha, hálószoba, kályha, mosógép, tusoló, egy külön dolgozószoba, nappali helyiség, és persze rengeteg tároló is helyet kapott. Mi több, egy jakuzzival felszerelt kis kertet is kialakítottak a járgány körül.

Alisa és Paul mára kiköltöztek a takaros kis otthonból, jelenleg egy Észak-Wales tengerpartján található, 250 éves családi házban élnek. Hogy Ottóval mi lett, azt nem osztották meg követőikkel, valószínűleg eladták.

via Player.hu

Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk