Az azonosítatlan légi jelenségekkel, ismertebb nevükön az azonosítatlan repülő tárgyakkal kapcsolatos észleléseket ebben a hónapban adják közre.

A Pentagon jelentése elsősorban az Egyesült Államokon kívüli országok gyanús tevékenységét kívánja jobban feltérképezhetőbbé tenni – írja a Live Science.

Ez az ufó észlelések feltárásának egységesítésében és a nemzetbiztonsági kockázat kikerülésében segít majd.

A dokumentum elkészítésére – amit a Szenátus Hírszerzési Bizottság javasolt – 180 nap állt rendelkezésre.

Mivel az Egyesült Államoknak egyre nagyobb problémát jelent az idegen nemzetek általi kémkedés lehetősége, úgy gondolták, pontosabb információkra van szükség a hadsereg által észlelt ufókról.

„Bármi, ami a légterünkbe lép a tudtunk nélkül, fenyegetést jelent"

– nyilatkozta Marco Rubio, floridai szenátor a CBS-nek.

A beszámoló remények szerint az azonosítatlan légi jelenségek hatékonyabb feltérképezhetősége mellett segíteni fogja az egyes ügynökségek és hivatalok közötti információátadást is.

Az elmúlt időszakban több felvétel is nyilvánosságra került azonosítatlan repülő tárgyakról, köztük az a felvétel is, amit az amerikai haditengerészet egyik tagja készített. A háromszögű azonosítatlan repülő tárgyról készült videó hitelességét az amerikai védelmi minisztérium is megerősítette – várhatóan ez is a dokumentumok között lesz.


Friss

Buffon visszatér oda, ahol kezdte

Következő klubja az a csapat lesz, ahol első profi mérkőzését játszotta, nem tervez továbbra se visszavonulni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Sándor Emese

Itt az ideje megbocsájtanod Skrillex bűneit: ezt hallgasd!

Manapság minden egyes héten követhetetlenül sok zene jelenik meg világszerte. Éppen ezért próbálunk segíteni az eligazodásban: minden héten összegyűjtjük az előző hét legérdekesebb megjelenéseit, hogy mindig képben lehess!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Mutatjuk, mit ehetsz és mit nem lefekvés előtt

Mindnyájunkkal megeshetett az, hogy éhesek maradtunk lefekvés előtt. Ezzel nincs semmi gond, hiszen késő este is ehetünk egészséges ételeket, de meg is előzhetjük az esti éhséget.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk