A fazon a hetvenes években jelent meg, ám jó pár évre eltűnt az üzletek polcairól, egészen pontosan a kilencvenes évek második feléig. Most pedig úgy tűnik újra teret hódít a csípőnadrág.


Az alacsony derekú farmernadrág tavaly szeptemberben jelent meg a kifutókon, valamint a 2021 tavaszi/nyári divathéten. Ez jó hír azoknak a nőknek, akiknek téglalap, fiús vagy fordított háromszög testalkatuk van, de rémálom a homokóra és körte formával rendelkező hölgyeknek. Nekik ugyanis nem túl előnyös a csípőtájékra irányítaniuk a figyelmet, hiszen ott a legszélesebbek.

A csípőnadrágok a kilencvenes évek végén és az ezredforduló körül élték virágkorukat. A divatlapokban és a videóklipekben mindenki ilyen farmert viselt, ezért egy szempillantás alatt közkedvelt öltözékké vált.

Szinte mintha csak tegnap lett volna, amikor először szólták meg azokat a lányokat, akik magas derekú farmerben járkáltak az utcán.

Miért nem húzod fel a hónaljadig? Kapsz benne levegőt?

A kérdések, amelyeket sokan megkaptak abban az időszakban, mostanra pedig mindenki ezt a fazont viseli és szinte elképzelhetetlen nélküle a gardrób. Pláne, hogy az alacsony szabású nadrágokból az alsónemű is könnyedén kivillanhat, ami nemcsak kényelmetlen, de rendkívül ízléstelen is. Télen pedig melegágya volt a felfázásnak, ugyanis a csípőnadrág mellé általában rövidre szabott dzseki dukált.


Nem túlzás kijelenteni, hogy az egyik legproblémásabb ruhadarab évtizedek óta. Kihangsúlyozza a derékra-csípőre rakódott felesleget és még a lábak is rövidebbnek tűnnek benne. Viszont akiknek jól áll azok valóban rendkívül dögösen mutatnak benne.

Friss

Az igazi nyári frissítő – hideg gyümölcsleves recept

Ha még nem próbáltad, itt az ideje elkészítened ezt a bársonyos, hűsítő gyümölcslevest!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Megérkezett Kevin Smith He-Man sorozatának első előzetese

Ha rajongtál a régi rajzfilmsorozatért, esetleg a Dolph Lundgren főszereplésével készült filmmért, akkor imádni fogod.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4+1 élelmiszer, ami csökkentheti a koleszterinszintet

A szívbetegség a világ vezető halálozási oka. A magas koleszterinszint - különösen a „rossz" LDL - összefügg a szívbetegségek fokozott kockázatával. Annak érdekében, hogy ezt megelőzzük elengedhetetlen a megfelelő étrend. Íme, 5 olyan élelmiszer, amely csökkentheti a koleszterinszintet és enyhíti a szívbetegségek egyéb kockázati tényezőit.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk