Te dönthetsz a témákról ezen a rendezvényen: kérdezz bármit!

A magyarországi iroda augusztusi megnyitása óta számos online előadáson igazolták hírnevüket, bizonyították hozzáértésüket a világ legnagyobb korai fázisú startup-akcelerátora, a Founder Institute mentorai, szakértői. Az év utolsó rendezvényére meglepetéssel készülnek, ezúttal nem ők, hanem a résztvevők dönthetnek a témákról.Az Ask me Anything elnevezésű, rendhagyó eseményre még három napig lehet regisztrálni a Founder Institute weboldalán. A különleges rendezvényen a mentorok, az innovációs és a hazai startup-világ legismertebb szakértői a résztvevők előre beküldött kérdéseire válaszolnak, legyen szó tőkefinanszírozásról, vállalkozásindításról, projektmenedzsmentről, vagy éppen a nemzetközi piacra lépésről. Az érdeklődők találkozhatnak:

  • Oszkó Péterrel, az OXO Holdings ügyvezető igazgatójával,
  • Biás Csongorral, a Startup Hungary ügyvezető igazgatójával,
  • Langmár Péterrel, a Smartware.tech társtulajdonosával
  • Pereczes Jánossal, az MKB digitális üzletekért felelős ügyvezető igazgatójával, és
  • Kölkedi Krisztiánnal, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöki tanácsadójával.

A hazai online rendezvénykultúrában formabontó megoldásnak számít, hogy a jelentkezők már a beszélgetés előtt alaposan megfontolhatják, majd elküldhetik a kérdéseiket a válaszadóknak, így nem kell attól tartaniuk, hogy élőben esetleg belezavarodnak a mondandójukba. A Zoom platformon tartott konferencia munkájába Adeo Ressi, a Founder Institute alapító-ügyvezetője is bekapcsolódik, hogy elmondja a vállalkozó szellemű résztvevőknek, miért érdemes jelentkezniük a Founder Institute 14 hetes akcelerátor programjába, ha tech startupjukkal a globális piacot kívánják meghódítani.

A konferencia angol nyelvű, moderátora Ivánka Iván üzletfejlesztési szakértő, aki jelenleg is több startupot és vállalkozást irányít, a Founder Institute Hungary egyik alapítója és vezetője. A december 15-ei rendezvényre a Founder Institute oldalán lehet regisztrálni, ezen az elérhetőségen:

Regisztrációs link: https://bit.ly/FIHungaryAskMeAnything

A figyelmetekbe ajánljuk