Kékszalag
HG Media

Kékszalag 2023: befutott az élmezőny, mutatjuk a helyezéseket!

Szinte még magunkhoz sem tértünk az MLS Raiffeisen Fifty-fifty bődületes rekordja után, de már az élboly többi szereplője is beért a célba.


Amint arról már beszámoltunk, a Fifty-fifty 2 órával döntötte meg a saját, tavaly felállított rekordját, és végül 5 óra 3 perc 56 másodperces idővel ért be a célba.

A verseny azonban itt még korántsem ért véget, hiszen óriási verseny alakult ki a dobogóért a 2021-es győztes RSM, és a Prospex-Delta Team között.

A párharcból végül a Vándor Róbert vezette RSM jött ki győztesen, így végül a Prospex-Delta állhatott fel a dobogó legalsó fokára.

A top 3 után nem sokkal az élmezőny többi tagja is célba ért, negyedik helyen a Team Kaáli végzett, ötödik lett a Nanushka Forestay, hatodik az AUDAX Django, hetedik a HUN3Bogi, a nyolcadik a Process Solutions, kilencedik a Triniteam, míg tizedikként végül a Ribstory futott be.

Az élboly mellett a mezőny többi tagja is remekül halad, mivel az utolsó hajó is elhagyta a siófoki bóját, sőt egyes vitorlások már a Keszthelyi-öböl tájékán járnak.

A Kékszalag-közvetítés banki partnere a Raiffeisen Bank. #felelősbankolás #raiffeisenbank

A figyelmetekbe ajánljuk