lisa kudrow és lady gaga együtt éneklik a büdös macskát a jóbarátok legújabb részében
HBO Max

Lisa Kudrow elfelejtette a Jóbarátok leghíresebb dalát

„Büdös macska, büdös macska, mivel etetnek téged?" – énekli számtalan alkalommal Phoebe Buffay a Jóbarátokban. Bár azt gondolhatnánk, hogy a karaktert megformáló Lisa Kudrow egy életre megjegyezte a dalhoz tartozó akkordokat, ez a valóságban nem így történt.


Az Emmy-díjas színésznőnek a május végén bemutatott Jóbarátok-találkozóra kellett ismét felelevenítenie a furcsa számot, az egyik jelenetben ugyanis Lady Gagával közösen énekelték el a büdös macska életéről szóló nótát. Kudrow-nak viszont újra meg kellett tanulnia a dalt a különleges epizód előtt, elfelejtette ugyanis annak akkordjait. A színésznő erről Ellen DeGeneresnek mesélt.

„Rájöttem, hogy újra kell tanulnom a Büdös macskát. Behangoltam a gitárom, aztán rájöttem, hogy nem is tudom az akkordokat"

– vallotta be a Jóbarátok Phoebe Buffay-je, aki azt is elárulta, hogyan sikerült végül felelevenítenie a dalt: másokhoz hasonlóan megnézte, hogy fent vannak-e az akkordok a neten.

A színésznő azt is hozzátette, hogy a felvétel előtt rettentően izgult, ám ez a végeredményen végül nem látszott. Kodrow-tól különben messze áll a zenélés, csak a szerep kedvéért tanult meg gitározni.

A figyelmetekbe ajánljuk