Mostantól magyar kriptovalutát is vásárolhatunk a világ egyik legnagyobb tőzsdéjén
fotó: Hungarian Vizsla Inu

Mostantól magyar kriptovalutát is vásárolhatunk a világ egyik legnagyobb tőzsdéjén

A Hungarian Vizsla Inu nevű hazai kriptovaluta augusztus 23-tól hivatalosan is elérhető lesz a világ egyik legjelentősebb kripto-tőzsdéjén, a Hotbiten.

Komoly sikert ért el a Hungarian Vizsla Inu csapata, mivel soha nem volt még példa arra, hogy egy magyar kriptovalutát listázzon egy ilyen kaliberű tőzsde. A piac válasza sem maradt el: a Vizsla részvényei 400 százalékot emelkedtek a néhány nappal ezelőtti hivatalos bejelentés óta.

A csapatunk számára nagy büszkeség, hogy a Vizsla Inu Token listázásra kerül a Hotbiten. Magyar kriptovalutát még sosem jegyeztek akkora nemzetközi tőzsdén, mint ez, így a munkánk elismerésének tekintjük a Hotbit szakértőinek megkeresését

- nyilatkozta Gülsen Péter, a token egyik alapítója.

Érthető az izgatottság a cég részéről, mivel a Hotbit több mint 2 millió kereskedővel rendelkezik, ezáltal ez az oldal a világ egyik legnagyobb kripto-tőzsdéje, ahol átlagosan napi 400 millió dollár forog.

Elképzelhető, hogy a 400 százalékos emelkedéssel közel sem ért véget a Vizsla sikerszériája, mivel az esetek jelentős részében a tőzsdei jelenlét magában hordozza a dinamikus árfolyamnövekedést is. A cég fejlesztői a tőzsdére lépés mellett további jó hírekkel szolgáltak a kereskedők számára, mostantól 10 százalékos tokenkamattal leköthetővé válnak a Vizsla Inu Coinok, illetve leegyszerűsítették a kereskedés folyamatát is.

fotó: Hungarian Vizsla Inu

Bízunk benne, hogy hamarosan további nemzetközi kriptotőzsdék is listáznak majd minket. Ezek minél nagyobbak, annál nagyobb befolyással vannak az árfolyamra, így elsősorban a TOP3 tőzsde felé kacsintgatunk

– folytatta Gülsen Péter.


A Hungarian Vizsla Inuról nemrégiben Haszon is írt, ez ITT olvasható. További információkat a cégről pedig ITT találhattok.

A figyelmetekbe ajánljuk