Az eszköz, amivel búcsút inthetünk a horkolásnak
Régi probléma, új megoldás.

Egy néhány évvel ezelőtt készült felmérés szerint az USA vezérigazgatóinak közel fele nem alszik eleget. Azzal pedig nem árulunk el nagy titkot, hogy hiába stresszes egy munka, aludni kell. Főleg ha megfelelő színvonalon szeretnénk teljesíteni. Annak, hogy valaki nem alszik eleget, számos oka lehet. Az egyik ilyen a jól ismert horkolás – itt magunk mellett a partnerünk is megkeseríthetik az éjszakákat.

A horkolás lényegében egy légzési nehézség alvás közben, amiért gyakran felriadhatunk az éjszaka közepén.

Erre a problémára találták ki az Entrepeneur által bemutatott Snore Circle nevű horkolás elleni izomstimulátort.

Az okoseszközt az áll alá kell illeszteni alvás közben, hogy az a beépített érzékelői segítségével adatokat gyűjtsön az alvásunkról. A lényege, hogy amikor az eszköz a jól ismert horkoló hangot azonosítja, 10-60 Hz-es mikroimpulzusokat bocsát ki az állidegekre. Az eszköz sikere abban rejlik, hogy a torok körüli izmokat stimulálja, amelynek hatására megnyílnak az elzáródott légutak a csendesebb és zökkenőmentesebb légzés érdekében.

A Snore Circle orvosi minőségű stimulátornak számít, és semmilyen irritációt nem okoz a bőrön a vállalat szerint. Ha valakit érdekelne az eszköz, az itt tudja beszerezni; nem is drágán: az ára csupán 68,95 dollár, azaz nagyjából 21 ezer forint.A figyelmetekbe ajánljuk