A Heineken megalkotta a nyár egyik legfontosabb eszközét, a sörszállító robotot

A Heineken megalkotta a nyár egyik legfontosabb eszközét, a sörszállító robotot

A legmagasabb szintre emelték a robotfejlesztést.

Tény, hogy a nyáron az emberiség egyik legnagyobb szükségletei közé tartozik a jéghideg sör. Azonban sütögetés és strandolás közben számos akadályba ütközhet az egyszerűnek tűnő kívánság. A hűtő túl messze van, nem lett időben lehűtve vagy a társaságból senki nem vállalta a hősies feladatot, hogy hűtőtáskát hozzon a csapat érdekében.

Az ilyen hétköznapi, ám súlyos problémák megoldására alkotta meg a Heineken a Beer Outdoor Transporter (Kültéri Sörszállító) nevű találmányát, azaz a B.O.T -ot. Régóta tudjuk, hogy a robotok számos megoldást nyújthatnak a mindennapok megkönnyítésére, de a holland sörgyár fejlesztői most minden bizonnyal aranyba nyúltak.

Heineken

Az okos, zöld szín robot mozgásérzékelő technológiával hűen követi tulajdonosát, hogyha annak egy jéghideg sörhöz lenne kedve, bármikor kéznél legyen. A B.O.T -ot természetesen mesterséges intelligencia vezérli, ezért a fejlesztők „bájos" személyiséggel áldották meg, és képes beszélni a tulajdonosával. De nem rest többször is megkérdezni hogy szomjasak vagyunk-e.

A B.O.T 12 sört is képes cipelni, és szinte bármilyen tereppel megbirkózik, hogy az ital mindig kéznél legyen.

Július első napján pedig pár szerencsést már meg is ajándékozott a Heineken egy sorsolás keretében. Az egyetlen rossz hír, hogy egyelőre csak az Egyesült Államokban lesz elérhető az eszköz, de nem hinnénk, hogy egy jéghideg sör csak ott nagy szükséglet.

(The Drink Business)


A figyelmetekbe ajánljuk