Úgy tűnik, az NB2-ben fogjuk viszont látni a magyar szélsőt.


Dzsudzsák Balázsnak előző csapatával lejárt a szerződése, külföldi érdeklődés hiányában pedig egy ideje már az MTK-val edzett. Felmerült, hogy le is szerződik a magyar elsőosztályú csapattal, de a fiatalokra építő klubnál valószínűleg nem jutott volna neki elegendő játékperc, ezért úgy tűnik, hogy végül az NB2-ben talál magának helyet, a Debrecenben.

Kósa Lajos a Debreceni Tévének nyilatkozva elmondta, hogy éppen tárgyal az önkormányzati tulajdonba került egyesülettel Dzsudzsák, a tárgyalások pedig nagyon jól haladnak.

Van nálunk egy kereseti korlát, amit senki esetében sem lépünk át, nem teszünk kivételt, de ha nem talál magának csapatot, akkor Balázs szívesen tér vissza Debrecenbe. Most már nagyon közel állunk a megegyezéshez. Folyamatosan kapcsolatban álltunk a menedzserével, Vörösbaranyi Józseffel és Balázzsal is, szerintem jönni fog.

(Forrás: 444)

Friss

MIT

Olyan arcmaszkot terveznek, ami elpusztítja a koronavírust

A hagyományos arcmaszkok ugyan hatékonynak bizonyultak a koronavírus terjedésének mérséklésében és csökkentik a fertőzés kockázatát, azonban nem nyújt száz százalékos védelmet. A Massachusetts Institute of Technology (MIT) kutatói azonban egy lépéssel többet szeretne: olyan maszkot, ami inaktiválja a vírusokat.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk