Doctor Strange az őrület multiverzumában

Doctor Strange az őrület multiverzumában

Az ott a gonosz Vasember a Doctor Strange 2 új előzetesében?

Mi mindent láthatunk majd a Doctor Strange az őrület multiverzumában című következő Marvel-filmben? Az új trailer tele van finom utalgatásokkal.


Megérkezett a Doctor Strange az őrület multiverzumában legújabb előzetese, ami azon túl, hogy agybomlasztó látványt és dimenziók között átívelő kalandokat ígér, tele van apró, elrejtett utalásokkal azt illetően, mi mindenre számíthatunk majd a filmtől. Sam Raimi filmjének valódi főgonoszát például valószínűleg még nem is láttunk, de Strange az előzetes elején egy rémálom megjelenéséről beszél. Micsoda véletlen, hogy egy legendás ellenlábasa a képregényekben pont egy bizonyos Rémálom nevű karakter!

Ahogy azt sokan kiszúrták már egyébként, egy ponton Patrick Stewart hangját is hallhatjuk az előzetesben, aki vélhetően Charles Xavier szerepében tér vissza. Na de miféle titkot árulnak el abban a jelenetben hősünknek? A képregényekben létezik egy Illuminati nevű, dimenziók közt átívelő szuperhőscsapat, amit a mi valóságunkat túlnövő problémák hívtak életre. Erre láthattunk példát a What if...? legutolsó epizódjaiban, amikor a különböző alternatív verziói a karaktereknek összefogtak az univerzum épségének érdekében. Ennek a csapatnak lehet a tagja az X-Men-filmek idős Xavierje.

Na de ki más még? A hírek szerint Tom Cruise-t látták Vasember-jelmezben a forgatáson, ahogy láthatunk egy repülő fénycsóva karaktert is az előzetesben. Strange-t pedig bilinccsel a kezén átalakított Ultron droidok kísérik. Vélhetően látni fogjuk a Superior Vasembert, aki mindenben jobb, mint Tony Stark, viszont cserébe egy jó nagy rohadék. Emellett Chris Evans Fáklyaként való visszatérését is pletykálták.

Érdekes egyébként, hogy a What if...? népszerűbb epizódjai mennyire fontos szerepet játszanak ebben a filmben az előzetes alapján. A korábbi promóban már láthattunk, hogy visszatér Doctor Strange gonosz verziója, akit az animációs sorozat egyik epizódjában ismerhettünk meg egy olyan verziójában a valóságnak, ahol nem a kezügyességét veszti el Strange, hanem a szerelmét. Most az előzetes végén látható jelenetek alapján úgy tűnik, hogy visszatérnek a szuperhősök zombiverziói is a szériából. Május 6-án minden kiderül!


A figyelmetekbe ajánljuk