
A birsalma nem olyan gyümölcs, amelyet csak úgy el lehet ropogtatni egy séta közben – kemény húsa és fanyarsága miatt nyersen szinte ehetetlen. Mégis, aki egyszer megszagol egy érett birsalmát, egy életre megjegyzi a jellegzetes illatot, ami olyan, mintha a körte, a vanília és a jázmin keveredne…
október 04., 2025 ● Hamu és Gyémánt
Így használhatjuk fel legkönnyebben a birsalmát a…
Hamu és Gyémánt

Habár változatosan felhasználható és rendkívül egészséges, nyers formában inkább ne kísérletezzünk a birsalmával.
január 21., 2025 ● Hamu és Gyémánt
A különleges magyar gyümölcs, ami nyersen ehetetlen…
Hamu és Gyémánt

Itt az ősz, ezzel együtt pedig a sötét és esős idő, így egyre több időt töltünk otthon. Fontos, hogy a mindennapi hangulatunkkal eleget foglalkozzunk, amit akár az is megsegíthet, hogy könnyed és finom receptekkel kényeztetjük magunkat és a családunkat. Most egy pofonegyszerű birsalmasajt receptet…
október 09., 2024 ● Hamu és Gyémánt
Hamisítatlan őszi csemege: így készíts egyszerűen…
Hamu és Gyémánt