tükör

Díjat nyert egy zenélő tükör az idei CES-en

A SOUND MIRROR egyszerre ötvözi egy intelligens hangszóró és egy tükör minden funkcionális aspektusát, miközben egyedülálló hangminőséget biztosít – állítják az alkotók.


Egy zenélő tükör minden bizonnyal piaci rés lehetett a technológia piacán. Az ICON.AI vállalata szerint a nem túl bonyolult SOUND MIRROR fejlesztésükkel egészen különöset alkottak. Ez minden bizonnyal így is lehet, hiszen elnyerték az idei CES innovációs díját.

SOUND MIRROR

Az International Business Times szerint a termék használatával a fogyasztó a világ első érintésmentes, hangvezérlésű akusztikus tükrével találkozhat,és választott zenéjével dobhatja fel a napjait, miközben magát nézegeti. A ráadásul a SOUND MIRROR segítségével könnyedén ellenőrizhető az időjárás, és még ébresztő is beállítható rajta. De más okoseszközök is kezelhetőek rajta.

Mindez úgy működik, hogy az otthoni Wi-Fi-re rácsatlakozva az Amazon Alexája segít, és rajta keresztül indíthatjuk a zenéket, híreket, vagy amihez éppen kedvünk van.

Ha az IPX6-os minősítésű vízálló hangszó nem lenne elég, bónuszként még jól is néz ki. Az otthoni belső hangszóró zökkenőmentesen illeszkedik bármilyen otthoni dekorációhoz.


A figyelmetekbe ajánljuk