Egyszerre hátborzongató és fantasztikus is nézni a BMW-csapatot az ausztriai hegycsúcsok felett 300 kilométer per órás sebességgel.


Elkészítette a BMW a világ első elektromos hajtású szárnyas repülőruháját.Többek között szárnyasruha-pilóta Peter Salzmann közreműködésével fejlesztette ki közösen a cég az új találmányt, amit már teszteltek is, és videón is bemutatták az első repülést.

A ruha két burkolt szénhajtású légcsavarból, úgynevezett járókerékből áll, amelyek összesen 15 kW teljesítményt biztosítanak és körülbelül 25 000/perc fordulatszámot. Az elektromos meghajtás célja, hogy növelje a ruha hatótávolságát, és hosszabb repülést biztosítson. A pilóta azonnal felgyorsul a start pillanatában, és a több mint 300 kilométer per óra sebességet is eléri a repülés közben. Jól látható az is, hogy mekkora felhajtó ereje van a légcsavaroknak, amikor meredek irányváltásról volt szó.

És íme a videó, ahogyan Salzmann és a csapata átsuhannak az osztrák hegycsúcsok felett:

Friss

Szólóalbumot ad ki a Blur és a Gorillaz frontembere

Már meg is érkezett az első kislemez Damon Albarn új albumáról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Converse leporolta régi retrócipőit

CX kollekciójának új darabjai régi klasszikusok újragondolt verziói.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Miley Cyrus egy halom sztárral feldolgozta a Metallica klasszikusát

A feldolgozáson közreműködött Elton John, a Red Hot Chili Peppers dobosa, Chad Smith, WATT és Yo-Yo Mama mellett a Metallica basszusgitárosa, Robert Trujillo is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk