Napindító gondolat - 08.25.
Hamu és Gyémánt

Napindító gondolat - 08.25.

Köztudott, hogy az előadóművészet és a színpad elválaszthatatlan egymástól. Hogy mit jelent a tribün azok számára, akik nem csak az arcukkal, de szívükkel-lelkükkel állnak ki mások elé, arról Beck Zoltán, a 30Y frontembere mesélt nekünk a Hamu és Gyémánt magazin legfrissebb lapszámában.

A színpadról

Hamu és Gyémánt

„Nekem a színpadi lét tehát nem öröm vagy boldogság – nem egyszerűen az én privát létezésemhez tartozik, hanem annál sokkal hangsúlyosabbat, nálam fontosabbat jelent: a 30Y világát" – fejti ki gondolatait a Hamu és Gyémánt magazinnak adott interjújában Beck Zoltán.

Család, könyvek, erdei tisztás, súlytalanság, egy „tehetségesen előkészített" paradicsomleves, rózsaszín lufik egy tengerparti szobor kezében… A boldogságnak ezer arca van, és mindenkinek máskor, más formában jelenik meg. Erről a szövevényes és sokszínű fogalomról kérdeztük Beck Zoltánt, Dolák-Saly Róbertet, Juhász Annát és Tombor Nellit. A teljes cikk a Hamu és Gyémánt magazin nyári lapszámában olvasható.

Beck Zoltán interjú a Hamu és Gyémánt magazinban!

Hamu és Gyémánt magazin az újságárusoknál!Hamu és Gyémánt

A Hamu és Gyémánt magazin nyári lapszáma elérhető a kiemelt újságárusoknál, illetve megrendelhető és előfizethető közvetlenül a kiadótól és digitális változatban is beszerezhető.


A figyelmetekbe ajánljuk