Térképre vitték a Balaton legjobb sörlelőhelyeit

Térképre vitték a Balaton legjobb sörlelőhelyeit

A különleges sörök kedvelőinek kedvez az az új online kalauz, amely a legjobb Balaton környéki kisüzemi sörfőzdéket, illetve craft söröket is árusító éttermeket, sörözőket és üzleteket gyűjti össze.


A magyarországi sörkultúra fejlődésével egyre több olyan vendéglátóhely van a Balatonnál is, amelyek a körültekintően megválogatott borkínálat mellett nagy hangsúlyt fektetnek a változatos sörfajták bemutatására.

A Balaton környékén működő sörfőzdék mellett ezeket gyűjti össze a Beerporn.hu sörmagazin szerkesztősége a balatonisorkalauz.beerporn.hu oldalon, ahol részletes bemutatkozó anyagokkal, ismertető írásokkal, illetve a sörkínálat megjelenítésével segítik azokat a tónál nyaraló sörkedvelőket, akik a mindenhol kapható, egyszerűbb láger sörök mellett különleges, helyi főzetekkel is megismerkednének.

„A Balatoni Sörkalauz alapítói egész nyáron járják a tópartot, feltérképezve a legjobb sörkínálattal rendelkező helyeket, és megjelenítve őket a térképen, az ott található vendéglátóhelyek száma így folyamatosan bővül majd a következő hetekben"

– mondta Knap Gábor, a Beerporn.hu főszerkesztője.

A Balatoni Sörkalauz négy kategóriában jelöli a látni- és kóstolnivalókat: szereplenek a térképen a Balaton környéki sörfőzdék, változatos sörkínálatot tartó éttermek és büfék, specifikus rendezvények illetve olyan boltok, amelyekben többféle kisüzemi sör is kapható.

A gyűjteményben megtalálható az üzletek részletes sörkínálata, pontos elérhetőségei, nyitva tartása is. A térkép készítői szívesen fogadják a fogyasztók ajánlásait is, illetve azon vendéglátóhelyek és üzletek jelentkezését, amelyek szeretnének bekerülni a kalauzba.

A Balatoni Sörkalauz ezen az oldalon érhető el.


A figyelmetekbe ajánljuk