bahamák magánsziget

Szinte mindenki szeretne legalább egyszer eljutni a Bahamákra; de aki mélyen a zsebébe nyúl, az az ott töltött időt a saját szigetén élvezheti a jövőben egy páratlan aukciónak köszönhetően.


A karibi paradicsom egyik legnagyobb magánszigetét kínálják eladásra: a 730 hektáros St Andrew's, más néven Little Ragged szigethez juthat hozzá egy szerencsés vásárló. Az elszigetelt területen az erdős domboldalaktól az érintetlen, hófehér strandokon át minden megtalálható, amit a meleg, kék óceán vesz körül. A magányos szigetet tízperces hajóúttal lehet megközelíteni a szomszédos Ragged-Islandről.

A sziget új tulajdonosa biztosan nem fog unatkozni: vitorlázással, horgászással búvárkodással is elütheti az idejét. Emellett édesvízi tavak, flamingók és óriási erdős terület várja, ahol még a gyógyhatású tulajdonságairól ismert guajak fák is megtalálhatóak.

A Little Raggedet a Concierge Auctions nevű amerikai ingatlanvállalat kínálja eladásra. Beszédes, hogy az ügyféllistájuk között olyan neveket is megtalálhatunk, mint Cher vagy Michael Jordan. A licit 19,5 millió dollártól kezdődik, ami átszámítva nagyjából hatmilliárd forint. Az aukción nincs minimális vagy elvárható licit. Mindez március 26-tól március 31-én tart majd, és Laura Brady, a Concierge Auctions társalapítója szerint bővel lesz érdeklődő a szigetre, hiszen máris hatalmas érdeklődés kíséri a páratlan lehetőséget.

(CNN)

A figyelmetekbe ajánljuk