Az ugyan kifejezetten gyakorinak számít, hogy két ismert ember egy párt alkot, azonban vannak olyan világhírű színészek, akik konkrétan a filmforgatások során szerettek egymásba. Az alábbi cikkben 5 ilyen sztárpárt sorolunk fel.

Blake Lively és Ryan Reynolds

http://www.greenlantern.com In a universe as vast as it is mysterious, a small but powerful force has existed for centuries.

Green Lantern - Trailer

A két színész az igen vegyes megítélésű Zöld lámpás című szuperhősfilm forgatásán találkozott először, ám akkoriban még mindketten mással éltek együtt.

A dolgok azonban hamar megváltoztak, hiszen egy évvel később, 2011-ben már össze is jöttek sőt, a következő esztendőben már össze is házasodtak.

Lively és Reynolds azóta is egy boldog párt alkotnak, három gyerekük is született, James, Inez és Betty.

Rose Leslie és Kit Harrington

Kit Harington fondly recalls a "Game of Thrones" scene in which actress Rose Leslie "shoots three arrows into me." Harington and ...

Love at first fight? Kit Harington on meeting his wife on the "Game of Thrones" set

Egyértelműen a Trónok harca volt a 2010-es évek egyik legnagyobb popkulturális szenzációja, gyakorlatilag a fél világ ezt a sorozatot nézte. A forgatásokon azonban nemcsak remek munka zajlott, hanem egy nagy szerelem is köttetett.

Rose Leslie és Kit Harrington ugyanis 2012-ben találkoztak először a sorozat munkálatai miatt, és sokan már akkor azt pletykálták, hogy a sorozatbéli szerelmespár a való életben is egymásra talált, azonban csupán 2016-ban vállalták fel hivatalosan a kapcsolatukat.

Leslie és Harrington végül 2018-ban összeházasodtak, 2021-ben pedig megszületett az első gyerekük.

Ez is érdekelhet: 4 világhírű színész, aki szabályosan utálta a szerepét

Penelopé Cruz és Javier Bardem

Release Date: 15 August 2008 Directed by Woody Allen, Vicky Cristina Barcelona tells the story of two friends holidaying in ...

Vicky Cristina Barcelona-Official Trailer [US] [HD] (2008)

Mennyi történetet hallottunk már azokról a párokról, akik első látásra szerelembe estek – na Penelopé Cruz és Javier Bardem nem ilyenek.

A két színész először az 1992-es Jamón Jamón című mozin dolgozott együtt, azonban csak 16 évvel később a Vicky Christina Barcelona forgatása után jöttek össze 2008-ban.

2010-ben mondták ki a boldogító igent, és a párnak azóta két gyermeke született, Leo és Luna.

Eva Mendes és Ryan Gosling

A motorcycle stunt rider (Ryan Gosling) turns to robbing banks as a way to provide for his lover and their newborn child, a decision ...

The Place Beyond The Pines | Official Trailer | Starring Ryan Gosling and Bradley Cooper

Goslingék híresek arról, hogy igyekeznek a lehető legjobban védeni a magánéletüket a rajongóktól és a sajtótól.

Azt azonban biztosan lehet tudni, hogy a pár tagjai a 2012-ben megjelent Túl a fenyvesen című mozi forgatásán szerettek egymásba.

Attól függetlenül, hogy Mendesék azóta sem házasodtak össze, a románc még mindig tart, sőt, született két lányuk is, Esmeralda és Amada.

Jennifer Lopez és Ben Affleck

Check out the Gigli (2003) Official Trailer starring Ben Affleck and Jennifer Lopez! Let us know what you think in the comments ...

Gigli (2003) Trailer #1 | Movieclips Classic Trailers

A listán szereplő sztárok közül a Bennifernek is nevezett pár viszonya talán a legkalandosabb. Lopez és Affleck 2001-ben, a Gigli című film forgatásán kerültek közelebbi viszonyba, a kapcsolat pedig olyan komolyan alakult, hogy Ben 2002-ben megkérte Jennifer kezét.

Nem sokkal később azonban a felbontották a jegyességet, ám a sors végül úgy hozta, hogy közel két évtizeddel később újra egymásra találtak.

A pár tagjai végül 2022-ben, Las Vegasban mondták ki a boldogító igent.

Forrás: ITT