Karácsonyra jön és annak ellenére, hogy Sólyomszem sötét múltja csókolja benne majd homlokon, a sztori is karácsonyi lesz.

Hé, emlékszünk még Sólyomszemre? Ijja van, szuperhős, sőt tagja a kezdetektől a Bosszúállóknak is. A filmekben igencsak mostohán kezelt karakter most saját sorozatban teljesedhet ki, többé-kevésbé. Egyúttal ugyanis a Sólyomszemben kiképzi az utódját is, vélhetően ugyanis Jeremy Renner se húzza már sokáig az eredeti Bosszúálló-csapatból, ami a Marvel-filmeket illeti.

Az utódja pedig az Oscar-jelölt Hailee Steinfeld lesz, aki vélhetően a széria végére pont úgy átveszi tőle a stafétabotot, ahogy Florence Pugh tette azt a Fekete Özvegyben, ő egyébként benne lesz a Sólyomszemben is. A most megérkezett első előzetesben ugyan nem láthatjuk, viszont kiderül belőle, hogy a sztori erősen reflektál arra, hogy amikor utoljára láttuk Renner karakterét, akkor éppen bűnözők könyörtelen mészárlásából kellett visszarángatni az ijjazós világmegmentésbe.

www.youtube.com

Marvel Studios’ Hawkeye | Official Trailer | Disney+

Clint ugyanis elég sok ellenséget szerzett magának, amikor elkezdett bűnözőket ölni az utcán, akik most vadásznak rá. A csavar az egészben, hogy ilyen alapkonfliktus ellenére a sorozat karácsonykor játszódik majd, és egy könnyed karácsonyi akciósorozatként is próbálja eladni magát a trailerben. November 24-én kezdődik a 8 epizódos móka és jövő év elejéig tart, hetente egy új epizóddal a Disney+-on, vélhetően dominálva majd az ünnepeket.