Náray Tamás a Hamu és Gyémánt címlapján 2023-ban
Hamu és Gyémánt / Emmer László

Nem megy ki a divatból: Náray Tamás szerepel a megújult Hamu és Gyémánt címlapján

A világ és benne mi magunk is folyamatosan megújulunk, miközben a felszín alatt a lényeg változatlan marad. A Hamu és Gyémánt magazin tavaszi lapszáma úgy kapott egy igen látványos „testi-lelki” frissítést, hogy közben megőrizte az immár 25 éves múltra visszatekintő értékeit. A vadonatúj külső és megújuló tartalom mellett ugyanis van, ami állandó: a minőség.

Profizmus és elegancia

Hamu és Gyémánt / Ráth Máté

Lenyűgöző környezetben készült címlapanyagunk Náray Tamással.

A De la Motte–Beer-palota egy perc alatt megtelt élettel, ahogy a fotózásunkra Barcelonából hazalátogató Náray Tamás és stábunk birtokba vette. Talán sokan sejtik, de csak kevesen tudhatják, hogy a művész nem csupán írásban lehengerlő történetmesélő, hanem a mindennapi élethelyzetekben is. Inspirációkról, szépségről és az életében fontos szerepet betöltő nőkről is örömmel mesélt nekünk.

Hamu és Gyémánt / Ráth Máté

Így készült, az így készült... avagy minden szem (és fényképező) Náray Tamást leste.

Amihez nyúl, arannyá változik

Hamu és Gyémánt / Ráth Máté

Emmer László kamerája előtt mosolyog Náray Tamás.

A szépség fontos érték, de művészi szintre csak akkor léphet, ha belső tartalommal, jelentéssel is párosul. Minden Hamu és Gyémánt-fotót ebben a szellemiségben tervezünk meg – így került három kalap a páratlanul sokoldalú alkotó fejére. Legendás divattervező, hét bestseller listás könyv írója és nemzetközi szinten elismert festő: szerepek Náray Tamás életéből, melyek közös nevezője a siker.

Ahogy eddig nem láttuk

Hamu és Gyémánt / Ráth Máté

Különleges beállítások a nem mindennapi végeredményért.

„Ha depresszív hangulatom van, akkor Prodigyt, AC/DC-t, Rolling Stonest hallgatok faldöngető hangerővel” – mondta Náray Tamás, aki ezúttal olyan arcát tárta fel a Hamu és Gyémánt kamerája előtt, amelyet eddig csak kevesek ismerhettek.

Elveszni a részletekben

Hamu és Gyémánt / Ráth Máté

Valami régi, valami új, na és egy kis kék.

Kék. A tinta, a tenger, az égbolt, az áfonya és egy herceg szakállának színe. Mi pedig nem félünk használni – a megújult Hamu és Gyémánt egyik alapszíne lett. Sőt még címlapfotózásunk egyik igen fontos kellékeként is előkerült egy kis tinta…

Hamu és Gyémánt / Ráth Máté

Melyik ékszer nyerte el Náray Tamás tetszését? A Hamu és Gyémánt friss lapszámából kiderül!

Már kapható tavaszi lapszámunk

Hamu és Gyémánt

Megjelent a Hamu és Gyémánt tavaszi lapszáma

A teljes fotósorozat és az interjú az április 19-én megjelenő Hamu és Gyémánt tavaszi lapszámában található, amely elérhető a kiemelt újságárusoknál, illetve megrendelhető és előfizethető közvetlenül a kiadótól, és digitális változatban is beszerezhető.