Október 24-25-én rendezik meg az idei Őszi Gasztrosétát Etyeken. A programban összesen 17 pincészet vesz részt, valamint különböző izgalmas programokkal is készülnek a szervezők.

Bár a kétnapos eseményen életben lesznek a járványhelyzet miatti korlátozások, és a pincészetek befogadóképességét limitálják, minden látogató megtalálhatja a számára leginkább hívogató kínálatot az etyeki Újhegyen.

A Gasztrosétán 17 pincészet vesz részt

A szüret végén lehet mustot és murcit kóstolni, az ételkínálatban pedig többek között helyet kap a kiváló helyi palóc -és sütőtökkrémleves, valamint a tökös-mákos rétes. A kóstolásokon kívül vezetett e-bike túrára illetve egyéb programokra, például szabadtéri fotógaléria-látogatásra is lesz lehetőség. Utóbbi helyszínen nyomtatott portrét is készítenek nekünk, de chill, organic zenét is hallgathatunk Szepesvari jóvoltából.

A kétnapos rendezvényen temérdek izgalmas program és gasztro fogások várják a látogatókat.

A szervezők a Gasztroséta után sem hagynak minket programok nélkül: novemberben érkezik a Libadalom, amelynek keretein belül megrendezik a már hagyománnyá vált libafuttatást. Karácsony előtt pedig Advent a Gasztrosétányon címmel szerveznek nyitott pincét.