Manapság túl sok a tartalom és túl sok előzetes érkezik, az ember könnyen le tud maradni izgalmas dolgokról. Szerencsédre összeszedtük az előző hét 5 legizgalmasabb előzetesét neked, hogy képben legyél.

The Wheel of Time

www.youtube.com

The Wheel Of Time – Official Trailer | Prime Video

Az Amazon szeretett volna egy saját Trónok harcát, úgyhogy sorozatra adaptálja Robert Jordan fantasy könyvszériáját, az első előzetes alapján nem spórolva rajta semmit. November 19-én debütál majd a széria az Amazon Prime-on, hetente jön majd egy epizód, az első évad pedig 8 részes lesz.

Vaják

www.youtube.com

The Witcher Season 2 | Official Trailer | Netflix

Kaptunk már mindenféle videót a Vaják második évadáról, csak éppen rendes előzetest nem még. A Netflix szerencsére múlt héten kiadta végre a december 17-én debütáló újabb felvonás hosszabb trailerét.

Lightyear

www.youtube.com

Lightyear - Official Teaser Trailer (2022) Chris Evans

A múlt hét legmeglepőbb előzetese a Pixar új animációsfilmjéé, ami egyben a Toy Story spinoffja. Mint a trailerből kiderült ugyanis, Buzz Lightyear ebben a filmben nem játék, hanem egy valódi asztronauta, aki kalandra indul az űrben. 2022 június 17-én kiderül, hogyan is működik ez.

A Gucci-ház

www.youtube.com

HOUSE OF GUCCI | Official Trailer #2 | MGM Studios

Érkezett egy újabb, hosszabb előzetes A Gucci-házhoz is, ami Ridley Scott második filmje lesz, amit bemutatnak ebben a hónapban az Egyesült Államokban. A híres Gucci-házaspárt Lady Gaga és Adam Driver alakítja majd, Magyarországon pedig november 25-étől adják majd a mozik.

Servant

www.youtube.com

Servant — Season 3 Official Teaser l Apple TV+

Megérkezett az első előzetes továbbá M. Night Shyamalan Apple TV+ szériájának, a Servantnak a harmadik évadához is múlt héten. Ha kimaradt volna eddig esetleg, hogy a váratlan fordulatairól elhíresült rendezőnek van egy horrorszériája, január 21-ig bőven van még időd pótolni az első két évadot, akkor debütál ugyanis az újabb felvonás.