Adrien Brody

Amikor nézte a filmet anno mozikban, akkor nagyon hülyén érezte magát.


Adrien Brody a GQ új videójában leült elemezni legikonikusabb szerepeit, többek közt A Gyűrűk Ura-filmek rendezőjének, Peter Jacksonnak a King Kong remake-jét, amiben főszerepet játszott. Ennek kapcsán pedig elárulta, hogy eredetileg őt is megkeresték egy szereppel a trilógiához, de ő élből elutasította. Aztán meg nagyon hülyén érezte magát.

Emlékszem elmentem moziba megnézni A Gyűrűk Urát az exbarátnőmmel. Ő meg utána felém fordult, hogy te tényleg visszautasítottad A Gyűrűk Urát?! Emlékszem, annyira hülyén éreztem magam. De nem hiszem, hogy megkaptam volna Jack szerepét a King Kongban, ha elvállalom. Nem hiszem, hogy a kettő összejött volna utána.

Na de milyen szerepet utasított vissza? Ő se tudja már, annyira meg se fontolta a dolgot. Annyira emlékszik, hogy valami hobbitszerűt játszott volna.

Fel se fogtam valahogy. Fogalmam sincs, milyen szerepre lettem volna jó, de valami hobbitszerű karakter volt. Én meg valami mást kerestem.

Ugyanakkor elégedett, hogy végül a King Kongban együtt dolgozott a rendezővel. Mint mondta, egész New York tele volt az arcával, sőt halhatatlanná vált McDonaldsos poharak révén. Viccesen hozzátéve, hogy nem sokan mondhatják ezt el magukról.


A figyelmetekbe ajánljuk