A Seychelle-szigetek.

Végre a világ egyik legnépszerűbb szigetországában sem kell szájmaszkot viselni az utcán

A Seychelle-szigeteken a közegészségügyi intézkedések felülvizsgálatát követően mostantól opcionális a kültéri maszk viselése.


Mindössze három hónappal azután, hogy a teljesen beoltott látogatók számára lehetővé tették, hogy negatív PCR-teszt bemutatása nélkül lépjenek be a célállomásra, a Seychelle-szigeteken megszűnik a kötelező kültéri maszkviselés és a nyilvános helyeken a belépési pontokon végzett hőmérséklet-szűrési eljárás is.

A lakosság azonban továbbra is köteles maszkot viselni, amikor a tömegközlekedési eszközökön, például taxikban, hajókon és repülőgépeken utazik.

Bernadette Willemin, a desztináció marketingért felelős főigazgatója kijelentette, hogy bár a Seychelle-szigetek továbbra is kitart a biztonságos turizmus mellett, elégedett, hogy ezek a döntések a megfelelő időben születtek.

Azt is bejelentették, hogy a diszkókra és a tömegrendezvényekre vonatkozó fennmaradó korlátozásokat július 15-től feloldják, ha a célállomáson addig nem regisztrálnak újabb COVID-19-es eseteket.

Mivel a biztonságos nyaralás élménye továbbra is alapvető fontosságú, a Seychelle-szigetekre látogatóknak továbbra is szükségük lesz utasbiztosításra az egészségügyi biztosításuk mellett, és arra ösztönzik őket, hogy tanúsított szálláshelyen foglaljanak szállást. Ezenkívül minden látogatónak utazási engedélyt kell kérnie a beutazás előtt.

Forrás: Travel Daily


A figyelmetekbe ajánljuk