keresztapa

A Keresztapa híres kúriáját is kibérelhetjük ezen a nyáron

A 30 éjszakás tartózkodásra a foglalás július 27-én, szerdán délután 1 órakor nyílik meg, és legfeljebb 5 vendég számára vehető igénybe.


Az Airbnb olyan ajánlatot akar tenni, amit nem tudsz visszautasítani. A Keresztapa 50. évfordulóját ünnepelve az Airbnb lehetőséget kínál az ikonikus filmsorozat rajongóinak, hogy lefoglalják azt a Staten Island-i kúriát, amelyet az 1972-es film külső felvételeihez használtak.

Az 5 hálószobás, 6 fürdőszobás otthon 1930-ban épült, és 6 248 négyzetméteres alapterületén minden olyan bájjal rendelkezik, amit a korszakból elképzelhetsz, és rengeteg modern kényelemmel párosul, hogy kényelmes tartózkodást biztosítson. Belül többek közt található egy túlméretezett nappali gazdag bőr bútorokkal, exponált sötét fa gerendák, kandalló a hűvös éjszakák, és egy hatalmas televízió a kandalló felett, ideális a film vetítésére tartózkodásod alatt.

airbnb keresztapa helysz\u00edn

Airbnb

Van egy szalonrészleg is, ahol egy sakktábla áll készen a játékra, így megnézheted, hogy valóban egy lépéssel a konkurencia előtt jársz-e. Legfeljebb öt vendég foglalhatja le az otthont, hogy egész augusztusban privát belépőt kapjon a kúriába, mindössze 50 dollárért éjszakánként. A 30 éjszakás tartózkodásra a foglalás július 27-én, szerdán nyílik.

airbnb keresztapa helysz\u00edn

Airbnb

Az otthon hálószobái sajátos romantikával rendelkeznek, beleértve a királyi méretű ágyakat kényelmes ágyneművel, saját ülősarokkal és szomszédos fürdőszobákkal, amelyek olyan funkciókkal rendelkeznek, mint a kagylós lábú kád és az esőzuhany. Az otthonban van egy otthoni irodahelyiség is egy túlméretes íróasztallal, amelytől úgy érzed magad, mint egy Corleone, valamint egy séf konyhája, amely elsődleges a család összehozásához (mert soha nem állsz senki oldalára a család ellen).

airbnb keresztapa helysz\u00edn

Airbnb

Az alagsorban egy teljesen felszerelt kocsma, egy játékszoba és egy teljes edzőterem is rendelkezésre áll. Külső terei ugyanolyan bájosak, beleértve egy sósvizes medencét, cabana helyet, szabadtéri kandallót és egy szabadtéri pizzasütőt, hogy tökéletesítse az olasz jelenetet ezen a nyáron.

(Forrás: Travel+Leisure)


A figyelmetekbe ajánljuk