Képzeljünk el egy vad, szinte érintetlen tájat Srí Lanka legdélibb partvidékén, ahol a dzsungel összetalálkozik az Indiai-óceánnal. Ha megvan, képzeljük hozzá a környék legexkluzívabb hotelját, amely hivalkodó kőépület helyett a természethez szelíden alkalmazkodó, bambuszszerkezetű, fával, illetve vászonnal burkolt sátorépítményekben testesül meg.


Kempingezés kimaxolva

Ez a Wild Coast Tented Lodge, 28 gubóformájú sátorral, a szafarizás fénykorát idéző enteriőrrel, türkizszínű medencével és helyi gasztronómiai tradíciókon alapuló, naponta változó menüvel. Az életre szóló élmények garantáltak, hiszen a szomszédok elefántok, medvék, leopárdok, majmok és még sok-sok csúszó, mászó és repülő élőlény, melyek olykor nem restellnek bemerészkedni resort területére.

További információk ITT.

Friss

Fotó: Unplash / Rebecca

Zöld utat kapott a pink prosecco

Nem múlik a rózsaszínű láz: a pink ital már jó ideje nem csak a koktélok szerelmeseinek kiváltsága. Az elmúlt pár évben lezajló rozéboom-ot már korábban elirigyelték a párlatkészítők, és most egy új szabályozásnak köszönhetően a buborékok rajongói is örülhetnek.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS