A királyi család
Aaron Chown - WPA Pool/Getty Images

Vilmos herceg elárulta, mi volt az eddigi legrosszabb ajándék, amit Katalinnak adott

Még egy herceg is mellényúlhat.

Elég csak ránézni Katalin hercegné ékszergyűjteményére, és tudjuk: Vilmos herceg kiváló ajándékozó; de azért van, amikor még ő is mellényúl

Katalin hercegné kapott már egy gyöngyös-gránátos, rózsaarany viktoriánus gyűrűt is Vilmostól, amikor még randiztak, de az első közös karácsonyukon, házaspárként egy pár zöld ametiszt fülbevalót is ajándékozott már neki, amelyet Kiki McDonough, az egyik kedvenc ékszertervezője készített.

A pár harmadik házassági évfordulója is különleges volt ajándékozás szempontjából: Vilmos egy Ballon Bleu de Cartier órát ajándékozott feleségének, de lehetne sorolni azokat az ékszereket is, amit Katalin a terhessége alatt kapott a trónörököstől.

A hercegné például György herceg születése után egy örökkévalóság gyűrűt, Sarolta hercegnő után egy turmalin, ametiszt és gyémánt fülbevalót, Lajos herceg születésekor pedig egy citrin gyűrűt kapott, bár egyesek szerint utóbbi már korábban is a gyűjteményében volt.

Akárhogy is van, Vilmos herceg állítólag tényleg képben van, ha a felesége kényeztetéséről van szó, és ajándékozóként is megállja a helyét.

Bár Vilmos állítása szerint ez nem mindig volt így: egy újra felkapott beszélgetésben már elismerte, hogy a múltban elkövetett néhány baklövést. Egy 2020-as interjúban bevallotta a legrosszabb ajándékot, amit valaha adott feleségének.

A volt focista, Peter Crouch podcastjában Vilmos herceg bevallotta:

Egyszer adtam a feleségemnek egy távcsövet – ezt soha nem hagyta elfelejteni. Ez még az udvarlás korai szakaszában volt, és nem ment túl jól. Őszintén szólva fogalmam sincs, miért vettem neki egy távcsövet, akkoriban jó ötletnek tűnt

– indokolta furcsa választását Vilmos.

(Marie Claire)


A figyelmetekbe ajánljuk