A Roxfort.

Vár a varázsvilág! Nemsokára akár te is a Roxfort szomszédságába költözhetsz

A The Comer Group nevű vállalat luxusingatlanokat alakít ki a Harry Potter-filmek helyszínéül szolgáló hertfordshire-i Busheyben.


Amennyiben mindig is arra vágytál, hogy a Roxfortban élhess, és a Warner Bros Studiosban tett kirándulás nem volt elég a Potter-függőséged kielégítésére, akkor van egy remek hírünk a számodra: mostantól lakást vehetsz a híres varázslóiskola szomszédságában.

A varázsingatlan megvásárlása azonban nem lesz olcsó mulatság, mivel a roxforti álomotthonok darabja körülbelül 1,4 millió fontba (625 millió forint) kerül.

A Royal Connaught lakópark a hertfordshire-i Busheyben három hálószobás lakásokat kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy a tulajdonosok a Harry Potter-filmben szereplő Roxfort mellett lakjanak.

Az ingatlan, amely egykor szabadkőműves fiúiskola és az Egyesült Államok Nemzetközi Egyeteme is volt, a világhírű fantasy-iskola díszleteként szolgált.

A hírhedt Nagyterem is látogatható a vásárlók számára, mivel a lakók étkezdeként fogják használni az ikonikus helyszínt.

És ez még nem minden. Az ingatlanközpont saját edzőteremmel, teniszklubbal és több hektárnyi parkosított területtel rendelkezik.

Az otthonokat a The Comer Group a kortárs luxus megtestesítőjeként írja le, amely tökéletes harmóniában van a viktoriánus pompával.

Forrás: Marie Claire UK

A figyelmetekbe ajánljuk