Jay-Z, Ivy és Beyoncé
Fotó: Getty Images/Michele Crowe/CBS

Beyoncé 10 éves lánya 80 ezer dollárral licitált egy gyémántfülbevalóra egy aukción

Ha túl takarékos vagy és nem egykönnyen költekezel – tanulhatsz ettől a 10 éves gyerektől!


Beyoncé és Jay-Z lányáról, Blue Ivy Carterről van szó, aki azzal döbbentette meg a közönséget, hogy a nemrég megrendezett Los Angeles-i Wearable Art gálán egy pár fülbevalóra 80 ezer dollárt (32 millió forint) ajánlott. A kislány egy csillogó Lorraine Schwartz fülbevalóra licitált, amelyet nagymamája (és az esemény társalapítója), Tina Knowles viselt.

A videón, amely mostanra vírusként terjed a közösségi médiában, Knowles Keke Palmerrel és Quinta Brunsonnal együtt látható, amint arra biztatja a közönséget, hogy licitáljanak az értékes párra. Ekkor a legvégén ülő Blue feláll, és a levegőbe tartja a plakátot, miközben a tömeg csodálkozva nézi.

Monique Rodriguez, a Mielle Organics alapítója azonban 105 ezer dollárért (megközelítőleg 43 millió forint) tette meg a győztes ajánlatot, és vitte haza a lenyűgöző fülbevalókat.

Nem ez az első alkalom, hogy Blue egy árverésen fitogtatja a képességeit. 2019-ben hatévesen 19 ezer dollárral (7 millió forint) licitált egy tételre (egy akrilfestményre, amely a fiatal Sidney Poitier-t ábrázolta) a Wearable Art gálán. És míg az aukciósházak megtapsolták temperamentumát, úgy tűnik, az internet megosztónak tartja.

Egy Twitter-felhasználó a vírusvideó kapcsán így siránkozott:

Ez valószínűleg a napi zsebpénze. Jó neki.

Egy másikuk azt írta:

Szerintem ez az ebédpénze.

Neked mi a véleményed Blue Ivy magabiztosságáról?

Forrás: Luxury Launches


A figyelmetekbe ajánljuk