Nem mindenki élvezheti az új verzió gyorsaságát.


Tavaly nyáron jelentette be a Google, hogy elkészítette a mobilos Google Chrome 64 bites verzióját. Akkoriban mindenki azt gondolta, hogy a vállalat minden androidos eszközre elérhetővé teszi a jóval gyorsabb és stabilabb változatot, de mint kiderült, a Google két feltételt is szabott a használatához.

Bár az elmúlt szűk egy évben alig került ki információ a részletekkel kapcsolatban, most mégis világossá vált, hogy melyik telefonok kaphatják meg a 64 bites böngészőt.

A Google feltételei szerint a kompatibilis telefonon Android 10, vagy annál újabb operációs rendszer szükséges, illetve legalább 8 GB RAM.
Ha mindennek megfelel az eszközünk, akkor az új Chrome böngésző a korábbi verziókhoz képest 8,5 százalékkal gyorsabban tölti majd be az oldalakat és 28 százalékkal gyorsul a megjelenítés az oldalak görgetésénél.

Ha valaki nem tudná, hogy milyen verzió fut a telefonján, annak a Chrome címsorába, a chrome://version címet kell beírnia – ha pedig androidról olvassuk a cikket, elég csak rákattintani a fenti linkre.

A 64 bites verziót pedig itt tudjuk soron kívül letölteni és kipróbálni.

Friss

UFO-król készít dokumentumfilm-sorozatot J.J. Abrams

A négy epizódos miniszéria címe szimplán csak UFO lesz.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk