karácsonyi dobozok számmal

5 tárgy, ami megszépíti az adventi várakozást

A héten megkezdődik a várakozás időszaka: advent első vasárnapja mindannyiunkat nyugalomra int. Ahelyett, hogy eszeveszett kapkodásba kezdenénk a közelgő ünnepeket miatt, inkább hozzuk ki a legtöbbet a lehetőségeinkből. Így varázsolhatjuk szebbé az elkövetkezendő pár hetet.


Az óra

Ralph Laurent Home \u00f3ta b\u00e9zs sz\u00ednben

Ralph Laurent

Míg hétköznap a karóránkra való pillantás sokszor a rohanást jelképezi, addig az otthonunkban helyet kapó ketyegő sokkal inkább a harmóniára, a békességre utal. A várakozás perceit is megszépíti a Ralph Laurent Home darabja: a kézzel készített bőrállványon egy sárgarézből készült óra áll, amely tökéletesen ötvözi a hagyományos és az innovatív megjelenést.

Ár: ~ 470 ezer HUF

A gyertya

adventi gyertya dobozok el\u0151tt

fznnishdesignshop.com

Egy perc alatt átjár minket az otthonosság érzése, ha egy kellemes illatú gyertyát gyújtunk. A Scandinavisk „White Christmas” gyertyakészlete két terméket is magában foglal. Míg a „Jul” névre hallgató piros variáns mézeskalács, szegfűszeg, fűszeres narancs és forralt bor kellemes illatelegyét árasztja magából, addig a fehér „Snö” üvegcse aromáját a téli termések, az erdő és a fa illatvilága alakította ki.

Ár: ~ 22 ezer HUF

A süteménytároló

Buckhingam Guard form\u00e1j\u00fa s\u00fctem\u00e9nyt\u00e1rol\u00f3

amara.com

A ráhangolódással együtt a finomságok kóstolásának időszaka is megkezdődik. A klasszikus karácsonyi kekszek tovább megőrzik ízüket és állagukat, amennyiben megfelelő tárolóban tartjuk őket. A MacKenzie-Childs kerámiából készült „Buckhingam Guard” formájú darabja egyszerre mutatós és praktikus.

Ár: ~ 167 ezer HUF

Az adventi naptár 

adventi napt\u00e1r n\u00f6v\u00e9nyekkel

selfridges.com

Kevés különlegesebb adventi naptárat lehet találni a The Urban Botanist darabjánál, amely ablakai mögött rejtőző kincseknek elsősorban a növénykedvelők örülhetnek. A tizenkét élő növény mellett, tizenkét botanikai tematikájú apróság kapott helyet: ünnepi gyertyák, díszek, növényi szappanok és botanikai csecsebecsék.

Ár: ~ 128 ezer HUF

A takaró 

kock\u00e1s 100% gyapj\u00fa takar\u00f3

farfetch.com

Egy bögre tea, egy jó regény, egy takaró és máris minden adott a tökéletes kikapcsolódáshoz. Egy klasszikus darabbal, mint amilyen a Johnstons of Elgin pokróca határozottan nem lehet mellélőni. A 100% gyapjúból készült takaró pihe-puha érzetet nyújt, miközben felmelegíti a testünket. Már csak ráadás, hogy dekorációs elemként is tökéletes szolgálatot tesz.

Ár: ~ 140 ezer HUF

A figyelmetekbe ajánljuk