Vilmos herceg előre néz.

Vilmos herceg és Katalin hercegné gyakran beszélnek arról, hogy három gyermeküknek, György hercegnek, Sarolta hercegnőnek és Lajos hercegnek minél inkább normális gyermekkort szeretnének biztosítani.


Vilmos egyesek szerint „oroszlánként" védelmezi a családját, amikor úgy érzi, hogy megsértik a magánéletüket.

Robert Jobson királyi kommentátor és író a True Royalty's The Royal Beat című műsorában beszélt egy családi biciklitúráról Norfolkban, amely során a leskelődő fotósok feldühítették a herceget.

Jobson ezt mondta:

Amikor [Vilmos] családjáról van szó, ő egy oroszlán. Kint volt a sandringhami birtokon, amikor mindannyian bicikliztek, és egy fotóst láttak. Az operatőr nem vette elő a fényképezőgépét, de Vilmos gőzerővel odament hozzá, valósággal leteremtette, és elmondta neki, hogy mit gondol, a rendőrség pedig továbbállította a fotóst. Ő hevesen védi a gyerekeit, és ez így van rendjén.

Vilmos nehéz viszonyát a fotósokkal széles körben tárgyalják, a herceg törvényre hivatkozott, hogy megvédje Katalint a lesifotósoktól, amikor még randiztak, és egy nyilatkozatot is ki kellett adnia a sajtónak, hogy ne „zaklassák" őt.

A Channel 5 The Tabloids and the Royals című dokumentumfilmje során a The Sun egykori szerkesztője, Kelvin MacKenzie azt mondta:

Ha Vilmos vagy, akkor láttad, hogy édesanyádat alapvetően a fotósok üldözték a balesete során.

Ez a sajnálatos incidens biztos, hogy nyomot hagyott a trónörökösben.

Forrás: Marie Claire UK

A figyelmetekbe ajánljuk