Victoria Beckham.
Getty Images

David és Victoria Beckham ezekkel a tanácsokkal látták el éppen házasodó fiúkat

Brooklyn Beckham és Nicola Peltz áprilisban házasodtak össze egy sztárfellépőkkel teli ceremónia keretében, amely a hírek szerint mintegy négymillió fontba (1,9 milliárd forint) került.


Az ifjú Beckham azután kérte meg a hölgy kezét, hogy a pár mindössze kilenc hónapja randevúzott, 2021 júliusában pedig bejelentették, hogy összeházasodnak.

Annak idején természetesen az anyuka, Victoria Beckham is gratulált nekik a közösségi médiában:

A legizgalmasabb hír! Nem is lehetnénk boldogabbak, hogy Brooklyn és Nicola összeházasodnak! Annyi szeretetet és életre szóló boldogságot kívánunk nektek!

A fiatalok április 9-én tették hivatalossá a dolgokat, miközben mintegy 500 családtagjuk, barátjuk és kollégájuk figyelte őket. Nicola egy egyedi Valentino menyasszonyi ruhát viselt, amelyet Pierpaoio Piccio tervezett, az ünnepségeket pedig egy Palm Beach-i tengerparti birtokon tartották.

Az esküvő világszerte címlapokra került – de vajon Victoria és David milyen tanácsokat adott a párnak, mielőtt összekötötték az életüket?

Elvégre David és Victoria Hollywood egyik legikonikusabb párja, hiszen több mint két évtizede vannak együtt. 1997-ben találkoztak, miután ugyanazon a jótékonysági focimeccsen vettek részt (David játszott, Victoria pedig fellépett). A Spice Girls énekesnője egy 2016-os Vogue-cikkben elmondta, hogy az ikonikus találkozás során egyből beleszeretett a Manchester United akkori sztárjába.

1999-ben házasodtak össze, és a kastélyban tartott lagzi a hírek szerint 750 ezer fontba került. Magyarul a szülők sem spóroltak sokat az esküvőn.

Az E! Newsnak nyilatkozva Victoria elmondta, hogy milyen tanácsokkal látták el az éppen házasodni készülő fiukat:

Csak szeressétek egymást, próbáljatok meg nem aggódni semmi miatt, dolgozzatok tovább, és próbáljátok meg jól érezni magatokat.

Egy exkluzív Vogue-interjúban arról számoltak be, hogy közvetlenül az esküjük előtt David további apai tanácsokat is adott:

Bánj úgy a feleségeddel, mint az arannyal

– írták a kiadványban.

Forrás: Marie Claire UK

A figyelmetekbe ajánljuk