Kékszalag
HG Media

Kezdődik a véghajrá! 2 hét múlva indul az 55. Kékszalag!

A versenyzők minden bizonnyal a felkészülés hajrájába értek, ami nem csoda, hiszen 14 nap múlva, július 6-án elrajtol az 55. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj!


A vitorlázás fanatikusai minden bizonnyal arra számítanak, hogy a tavalyihoz hasonló, szeles futamnak lehetnek szemtanúi. A 2022-es versenyt azonban nagyon nehéz lesz túlszárnyalni.

Ennek elsősorban az az oka, hogy a Raiffeisen Fifty-Fifty egy bődületes, 7 óra 13 perc 32 másodperces rekordidővel utasította maga mögé a mezőnyt.

Ez is érdekelhet: Best of Kékszalag 2022! Mutatjuk a tavalyi verseny legjobb képeit és videós bejelentkezéseit

Emellett a második helyért való küzdelem is rendkívül izgalmasra sikeredett, végül a Team Kaáli szerezte meg az ezüst érmet, míg a Prospex-Delta Team állhat fel a dobogó legalsó fokára.

A szakértők szerint a tavalyi egy olyan verseny volt, amire már nagyon régóta vártak, ugyanis az időjárás pont annyira volt szeles, amennyire egy izgalmas versenyhez szükséges.

A 2022-es futam tehát magasra tette a lécet, azonban nagyon reméljük, hogy az idei viadal is hasonló izgalmakat tartogat számunkra!

Az 55. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjat 2023. július 6-8 között rendezik meg, a verseny idén is Balatonfüredről fog elrajtolni, pontban reggel 9 órakor!

Amennyiben szívesen felidéznéd a 2022-es Kékszalag legfontosabb pillanatait, a tavalyi élő közvetítésünket ezen a linken találod meg.


A figyelmetekbe ajánljuk