óriáskerék a tengerről

Pár ezer forintért fel lehet ülni a világ legmagasabb óriáskerekére

Újabb látványossággal bővül a palettája az Egyesült Arab Emírségek kirakatvárosának.

A világ legmagasabb óriáskereke, az Ain Dubai október 21-én már forogni kezd, és akiknek nincs tériszonyuk, azok már jegyet is vásárolhatnak rá.

A hatalmas, 250 méter magas óriáskerék Mohammed bin Rashid Al Maktoum sejk, az Egyesült Arab Emírségek alelnöke és miniszterelnöke, valamint Dubaj uralkodója álmodta meg, hogy megerősítse Dubaj pozícióját, mint turisztikai látványosság és biztosítsa a város vezető szerepét a szabadidős és szórakoztató helyszínek között.

Az Ain Dubai meg is tesz mindent a cél érdekében: személyre szabott élmények közül válogathatnak a látogatók a naplemente alatti vacsoráktól kezdve az exkluzív ünnepi csomagokon át a vállalati rendezvényekig. Többféle kabin közül lehet választani, de az biztos, hogy az mindből 360 fokos, teljes kilátás nyílik a városra. Egyszerre 1400 ember tud felülni rá, és egy VIP-kabinban akár 40 fő is kényelmesen elfér.

Összehasonlításképp, londoni társa, a London Eye „csupán" 135 méteres.

Az Ain Dubai menetideje 38 perc, de lehet választani kétfordulós csomagot is, amely kb. 76 perces.

Az óriáskerék a Bluewaters szívében található, és egy jegy teljesen korrekt, nagyjából tízezer forintos áron már megvásárolható.

(Travel Daily)


A figyelmetekbe ajánljuk