
A só és a fűszerek általában elengedhetetlenek a főzés során, emiatt pedig sokszor baleset is történik. A legtapasztaltabb séfekkel is megeshet, hogy túlsóznak vagy túl csípőssé tesznek ételeket. De hogyan orvosolhatjuk mindezt? Egyszerűen!
szeptember 23., 2023 ● Hamu és Gyémánt
Túl csípős lett a vacsora? Pár csepp ebből és megmentheted
Hamu és Gyémánt

Szinte minden háztartásban található sószóró, ennek ellenére ezt az extra funkcióját kevesen ismerik.
június 06., 2023 ● Kovács Emese
Alig használjuk, pedig a sószórónak van egy hasznos extra…
Kovács Emese

Egy tál leves évszaktól függetlenül remek választás. Télen a kiadós húsos leveseket választjuk, míg tavasszal és nyáron a könnyedebb, zöldséges változatok, például a gazpacho-féle levesek lehetnek a befutók. A só elengedhetetlen a főzés során, de olykor történhetnek balesetek. Még a…
május 20., 2023 ● Hamu és Gyémánt
Egyszerű konyhai tippek: így mentsd meg a túlsózott levesed!
Hamu és Gyémánt