
Képzeljük magunkat egy hangulatos trattoriába. Egy asztal mellé, fonott háttámlájú székbe. Paradicsomlevest eszünk, és azt gondoljuk, ehhez foghatót még sosem kóstoltunk. Aztán pizzát rendelünk – például mortadellásat – végül megízleljük a proseccós citromsorbet-t. Kellemes gondolat, ugye? A jó…
szeptember 24., 2025 ● Hamu és Gyémánt
Budapest egyik legkedveltebb olasz éttermének „kistestvére”…
Hamu és Gyémánt

A nyár hamarosan véget ér, ám mielőtt elcsüggednénk emiatt, inkább élvezzük ki az utolsó napokat. Összeállításunk budapesti éttermeiben a feltöltő nyaralások, kiruccanások ízeit idézhetjük meg.
augusztus 27., 2024 ● Hamu és Gyémánt
Nyaralást idéző budapesti gasztronómiai élmények augusztus…
Hamu és Gyémánt

A régióban először Magyarországra hozta el világhírű brandjét – a három Michelin-csillagot kiérdemelt – Dani García. A spanyol sztárséf az olasz éttermét, az Alelí-t személyesen nyitotta meg május 15-én az ötcsillagos Dorothea Hotel épületében.
május 17., 2024 ● Hamu és Gyémánt
Magyarországon nyitott éttermet a három Michelin-csillagot…
Hamu és Gyémánt