Fotó: La Winerie Parisienne

Bor készül az Eiffel-toronyban?

Exkluzív helyszínt választott pincének egy francia borászat

A La Winerie Parisienne-t 2015-ben alapították, jelenleg három tulajdonos jegyzi a pincét. Ugyan már az eddigi években is meghökkentő marketingkampányok sorait kivitelezték, a legújabb ötletük túlszárnyal minden képzeletet.

A La Winerie Parisienne pincéje egy részét átmenetileg az Eiffel-toronyba költöztette, ahol a látogatók szeme előtt végzik el a legfontosabb pincemunkákat. A hordók és egyéb borászati berendezések várhatóan nyár végéig lesznek megcsodálhatók, az őszi palackozás során pedig 2000 üvegen virít majd ott a címke: La Chai de la Tour Eiffel. Ez a mennyiség egyébként a pince jelenlegi termelésének 20%-át adja.

Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk