Ha mázlink van, még idén láthatjuk a Barry és az Utódlás új évadát

Már forog mindkettő újra. Ráadásul a Barrynek már megírták a negyedik évadát is, csak leforgatni kell.


Kevés sorozat fázott rá annyira a koronavírus-járványra, mint az HBO két legelismertebb presztizssorozata, a Barry és az Utódlás. Tavaly márciusban kezdték volna forgatni mindkettőből a harmadik évadot, de a vírus miatt le kellett álni. Utána pedig folyamatosan ment a tervezgetés, mikor is tudnak visszatérni dolgozni rajta.

Voltak olyan tervek is, hogy Los Angeles-ben forgatják utóbbit New York helyett, mert azon a ponton biztonságosabbnak tűnt ott forgatni, de mire elkezdhették volna, megfordult a dolog, és már New York tűnt sokkal biztonságosabbnak éppen egy forgatáshoz.

Nemrég viszont végre elkezdhették rendesen a forgatást, az HBO és az HBO Max vezető tartalomfelelőse, Casey Bloys szerint ha szerencsénk van, még idén láthatjuk a folytatást az év utolsó negyedévében valamikor és nem kell újabb egy évig nélkülöznünk a két szériát. Mint mondta, normális esetben magabiztosan ki is jelentené ezt, de ugye igencsak kiszámíthatatlan korban élünk éppen.

Ehhez az kell, hogy ne legyenek újabb csúszások a koronavírus miatt. Sok fog múlni a vakcinák érkezésének gyorsaságától.

Ekozben a Barry főszereplője, Bill Hader elárulta Seth Meyers műsorának vendégeként, hogy az írócsapat a karantén alatt unalomból már előre meg is írta a negyedik évadot, annak ellenére, hogy sose fognak neki az új etapnak addig, amíg az előző le nem zárult és be nem rendelték a folytatást. Egyelőre még nem kapott zöld lámpát a negyedik évad, de a forgatókönyve már készen áll, az alkotókon nem múlik. Szóval ha késik is a harmadik, lehet a negyedik cserébe hamarabb érkezhet.

(Forrás: Deadline)


A figyelmetekbe ajánljuk