wizz air repülő

A Wizz Air új utazási lehetőségeket indított Abu-Dzabiból Budapestre, Bukarestbe, Kolozsvárra, Bécsbe, Katowicébe, Cataniába és Bariba.


A légitársaság továbbra is teljesíti ígéretét, miszerint megfizethető, problémamentes és fenntartható utazást biztosít az utasok számára, és hozzájárul az Egyesült Arab Emírségek turisztikai ágazatának fellendüléséhez.

Ezek a célállomások lehetőséget biztosítanak a Magyarországról, Romániából, Ausztriából, Lengyelországból és Olaszországból az Egyesült Arab Emírségekbe utazók számára. A jegyek már kaphatók a wizzair.com oldalon és a légitársaság arab nyelven elérhető mobilalkalmazásán.

A Wizz Air hálózata tehát hozzájárul az Egyesült Arab Emírségek utazási és turisztikai ágazatának diverzifikálásához azáltal, hogy növeli Abu-Dzabi összeköttetését a nyugati Bécs (Ausztria) és a keleti Mattala (Srí Lanka) között.

Robert Carey, a Wizz Air Group elnöke így nyilatkozott a hírről:

Örömmel indítunk új, vonzó útvonalakat Európába, fantasztikusan alacsony viteldíjakkal. Ez egy újabb fontos mérföldkő a Wizz Air és az Egyesült Arab Emírségekben élő utasaink számára. Az Abu-Dzabiból induló hálózatunk bővülése bizonyítja, hogy továbbra is elkötelezettek vagyunk az Egyesült Arab Emírségek fővárosával való összeköttetés növelése mellett, és hogy minden korosztály és háttér számára elérhetővé tegyük az utazási élményt, biztonságos és hatékony utazással várva minden ügyfelünket. Alig várjuk, hogy hamarosan üdvözölhessük Önöket repülőgépeink fedélzetén.

(traveldailymedia)

A figyelmetekbe ajánljuk