luxusingatlan eladó

A járvány okozta korlátozások miatt hosszú ideje ülünk már otthon; de milyen jó lenne, ha ezt az időt álmaink ingatlanjában tölthetnénk.


Az Engel & Völkers Hungary negyedévente publikálja „Prémium ingatlanok" kiadványát, mely az éppen frissen piacra került eladó ingatlanokat felsorakoztatva könnyíti meg a célközönség válogatását, választását. Idén először a cég különszámokkal is jelentkezett.

Engel & Völkers Hungary

Első különszámuk pedig rögtön igazi nagy durranás, hiszen a budapesti iroda a mögötte álló öt kontinensen átívelő E&V hálózat ingatlanai közül mutat be egy szemkápráztató válogatást. Meglepő lehet, de a különleges kiadás egyik oka a koronavírus-járvány, és a vele járó korlátozások.

„A különszám apropóját a jelenlegi helyzet nyújtotta, az utazás lehetőségének korlátozása ugyanis jelentős új keresletet generált, egyre több ügyfelünk jelzi igényét külföldi ingatlanok iránt"

– mondta Urbán Péter, Managing Partner.

Engel & Völkers Hungary

A luxusingatlanok böngészése az ügyfél számára kényelmes és ideális módon történik, hiszen egyetlen hazai E&V-tanácsadóval kell csak a kapcsolatot tartani.

Ráadásul a kiadvány nem helyszín szerint tematizálja a luxusingatlanokat; inkább a vásárlók kívánságait igyekszik teljesíteni. Akik nem tudunk betelni a meleggel, és egész évben nyárra vágynak ugyanúgy megtalálhatják a tökéletes ingatlant, mint azok, akik a hegyek és a síelés szerelmesei. De találunk lüktető metropoliszokban is luxuslakást, ahogy igazi csendes mediterrán ékszerdobozt is, ahová visszavonulhatunk időről-időre.

Engel & Völkers Hungary

"A kiadvány nem földrajzi elhelyezkedés, hanem megálmodott életformák szerint tematizálja az álomotthonokat"

– mondja Turi Melinda, az Engel & Völkers Hungary marketing vezetője, aki 21 külföldi E&V iroda bevonásával állította össze az egyedülálló kiadványt.

Arról nem is beszélve, hogy egy remek lokációjú külföldi ingatlan nem csak örök „second home", hanem időtálló és biztos befektetés is lehet.

Mindenképp megéri végigböngészni az Engel & Völkers Hungary kiadványát, amit itt tehetünk meg.


A figyelmetekbe ajánljuk