New England

Az ár? Az egyelőre rejtély. A Silverseas nem tünteti fel az árakat a honlapján, és csak bizonyos információk beszerzése után ad lehetőséget az érdeklődőknek arra, hogy árajánlatot kapjanak.


A Silversea Cruises megkezdte az előértékesítést egy 2025-ben megrendezésre kerülő világ körüli hajóútra. A maratoni nyaralás 136 napot és 59 úti célt foglal magában 30 országban és négy kontinensen. A 2025 januárjában induló körutazás az északi féltekét járja körbe, Tokióból indul és május végén New Yorkban ér véget. A körutazást Controtempo World Cruise néven hirdetik.

A vendégek az új Silver Dawn fedélzetén utaznak majd, amely egy közel 600 utas befogadására alkalmas ultraluxus hajó. Ez lesz az első alkalom, hogy egy Muse-osztályú hajó világkörüli körutazást rendez. A körutazás 33 éjszakai kikötést, hét exkluzív eseményt, három fakultatív szárazföldi programot és 19 szűzhajózást foglal magában. A kaland 10 különböző szegmensre oszlik majd.

  • Tokió-Hongkong (január 13-27.)

Ez a szakasz éjszakai kikötéseket tartalmaz Oszakában, Xiamenben és Hongkongban. Emellett Kagoshimában, Nahában és Beppuban is lesznek szűzlátogatások, hogy az utazók bepillantást nyerhessenek Japán gyakran rejtett részeibe. Egy fakultatív élmény Kannawában lehetővé teszi a vendégek számára, hogy megtapasztalják a régió forró forrásait.

  • Hongkong-Szingapúr (január 27-február 7.)

A Vietnamban és Délkelet-Ázsia más részein tett megállók ízelítőt nyújtanak a látogatóknak a régióból. Az éjszakai kikötésekre a Halong-öbölben, Hue császári városában, Da Nangban és Ho Si Minh-városban kerül sor. A körutazóknak lehetőségük lesz több mint 70 templomot meglátogatni a térségben.

  • Szingapúr és Mumbai között (február 7-24.)

Szingapúrban, Phuketen, Chennaiban, Trincomalee-ben és Mumbaiban lesz éjszakai kikötés, valamint fakultatív háromnapos utazás a szárazföld belsejébe, Malajzia vidéki részeinek és Kanchanaburinak a meglátogatására. A szegmens a hajón a vendégek számára egy exkluzív bollywoodi produkcióval zárul.

  • Mumbai és Isztambul között (február 24. - március 16.)

A negyedik szegmens a Szentföldre, többek között Jeruzsálembe és Egyiptomba viszi a turistákat. Szaúd-Arábiában az utazók felfedezik a Souq Al Alawi-t, az Al-Tayebat Múzeumot, a Corniche-t és a Dzsidda-tornyot. Egy Akabában tett látogatás után, ahol Petra régészeti lelőhelyét tekinthetik meg, a látogatók megtapasztalhatják Egyiptom ősi történelmét, mielőtt Kairóban landolnának.

  • Isztambul-Nápoly (március 16-25.)

Az ötödik szakasz részei a szaloniki és voloszi kikötések, valamint az éjszakai kikötések Isztambul és Szicília városaiban. Isztambulban a vendégek török fürdőkben pihenhetnek. Az út során a Földközi-tenger keleti medencéjének más rejtett gyöngyszemeit is érintik, köztük Rodoszt.

  • Nápoly-Lisszabon (március 25-április 3.)

Ezen a szakaszon Nápolyban és Malagában tesznek megállókat, valamint felfedezik azt a várost, amely Picassót a világnak bemutatta. Kulturális gyöngyszemek, katedrálisok és római színházak is a szakasz fénypontjai közé tartoznak, mielőtt Portugáliában landolnánk.

  • Lisszabon-Southampton (április 3-12.)

Ez a szakasz megállókat tartalmaz Portugáliában, Spanyolországban, Franciaországban és az Egyesült Királyságban. Három éjszakai kikötés Bordeaux-ban lehetőséget ad a turistáknak, hogy felfedezzék Franciaország borvidékét és kultúráját.

  • Southampton Stockholmba (április 12-30.)

Ezen a hosszú szakaszon számos látnivalót fedezhetünk fel Rouentől Hamburgon és Koppenhágán át Helsinkig. A vendégek ezután Párizsban és Amszterdamban töltenek időt, így nagyszerű bepillantást nyerhetnek Nyugat-Európába.

  • Stockholmtól Reykjavíkig (április 30-május 13.)

Stockholm, Oslo és Reykjavík ennek a szegmensnek a fénypontjai közé tartozik, hiszen Skandinávia legpezsgőbb városai szerepelnek az utazáson.

  • Reykjavík és New York között (május 13-29.)

Az utazás utolsó szakasza megállókat tartalmaz Grönlandon, Kanada egyes részein, a Prince Edward-szigeten, Bostonban és végül New Yorkban. A látogatók élvezni fogják az Új-Fundland és New England közötti különbségeket.

(Forrás: TravelAwaits)


A figyelmetekbe ajánljuk