luxushajó
COURTESY OF STORYLINES

Egy egész lakást megvehetünk ezen a luxus óceánjárón

Amikor a Storylines első lakóhajója 2024-ben vízre száll, 547 teljesen berendezett lakást kínál majd azoknak a világjáróknak, akik a világ felfedezése mellett élnék a mindennapjaikat.

Az egy és négy hálószobás, 22 és 183 négyzetméter közötti lakások többsége erkéllyel rendelkezik, és saját stílusban testre is szabható. Míg a fedélzeti rezidenciák ára egymillió és nyolcmillió dollár között mozog, számos otthon már 400 ezer dollárért is elérhető 12-24 hónapos bérleti díjjal, mutatja be a hajót a Travel + Leisure.

COURTESY OF STORYLINES

Mint minden csúcskategóriás tengerjáró, a 225 méter hosszú, 30 méter széles MV Narrative is számos kényelmi szolgáltatással rendelkezik majd, amelyekkel a lakástulajdonosok elfoglalhatják magukat.

Három medence napozóterasszal biztosítja, hogy a vendégek rengeteg D-vitamint szívjanak magukba, míg a szabadtéri futópálya, edzőterem, jógastúdió és golfszimulátorok a sport és az edzés szerelmeseit szolgálják ki.

A fedélzeti orvosi klinika wellness-szolgáltatások listáját kínálja majd, beleértve a fogyást, az öregedésgátlást, az immunterápiákat, a méregtelenítő kezeléseket. A hajón még egy kutyafuttató is található, hogy a négylábú utasok is aktívak és egészségesek maradhassanak.

COURTESY OF STORYLINES

A 20 étteremmel és bárral pedig az ínyencek biztosak lehetnek benne, hogy minden kulináris igényüket és preferenciájukat ki fogják elégíteni. A hajó saját sörfőzdével és napelemmel működtetett kerttel is rendelkezik, amely friss alapanyagokkal és kézműves sörrel látja el az éttermeket. Emellett helyi termékeket kínáló, hulladékmentes termelői piac is elérhető lesz.

De lesz még a fedélzeten egy könyvtár, egy kikötő vízi járművekkel, egy mozi, egy művészeti stúdió és egy bowlingpálya. A Narrative a fenntarthatóság jegyében épült: a hajó folyékony gázzal működik, amely környezetbarátabb, mint a hagyományos üzemanyagok.

COURTESY OF STORYLINES

A hajó 2024-ben kezdődő hároméves útja mind a hat kontinenst érinti. A lakóknak több napjuk lesz arra, hogy felfedezzék az egyes úti célokat, és teljesen elmerüljenek a helyi kultúrában. Aki szeretne egy hajón élni, jobb választása nem is lehetne.


A figyelmetekbe ajánljuk