lakberendezés kert székek növényekkel

A testre szabott lakberendezés nem luxus, hanem alapvető, kielégítésre váró igény! (x)

Közvetlen környezetünk milyensége egy az egyben befolyásolja a hangulatunkat, a kedvünket. Sokan úgy gondolják, hogy brutális kiadásokkal jár a közeg újraszabása, újragondolása, de ez az elképzelés csupán egy tévhit. Kis költségvetésből is óriási változtatásokat érhetünk el a jobb közérzetünk érdekében.

A lámpások rávilágítanak a dekoráció fontosságára

Egy használati tárgy simán díszként, ékként is megállhatja a helyét. A belső tér átalakításában az ilyen, jolly jokernek is tekinthető kellékek aranyat érnek. A lámpások kétségtelenül ebbe a sokak által keresett és kedvelt kategóriába tartoznak.

Az a tény, hogy fénybe burkolják közvetlen környezetüket, a bútordarabokat, lakástextíliákat, majdnem mellékes megjelenésük milyensége mellett. Az egyes variációk merőben eltérhetnek egymástól, ami azért nagyszerű hír, mert így minden igénynek megfelelhetnek.

Az álló kivitelek kevésbé helytakarékosak, mint mondjuk a felaggatható variánsok, de ha a hely szűkének réme nem fenyeget, akkor ez tulajdonképpen lényegtelen információ. Viszont a kisebb lakások, garzonok vagy túlzsúfolt házak konkrétan meghálálják a felakasztható típusok jelenlétét, amik így nem foglalnak el feleslegesen teret.

A kevesebb néha több elvét követve lámpások garmada helyett érdemes egy maximum kettő modellel gazdagítani az érintett helyiséget. Így a pozitív jellemvonások azonnal érvényesülhetnek, s a túlzás érzése egy az egyben elkerülhető.

A kerti kanapék jól mutatnak a fénykörön túl is

Photographee.eu / Shutterstock.com

A lámpák helyet kérhetnek maguknak az erkélyeken, teraszokon, ahol a kerti kanapék terpeszkednek. Ez a párosítás nagyon is előnyös, főleg ha a stílusok összeegyeztethetőek. Na, de kár lenne a kertbe szánt kelléket kisajátítani, s csupán az erkélyen kamatoztatni az előnyeit. Ha a kinti szabad terület berendezhető, belakható, akkor ezzel a vissza nem térő eséllyel kifizetődő taktika élni.

A kerti kanapék kényelmes pihenőhelyként szolgálhatnak, de pozitívumaik túlmutatnak a praktikusságon. Szemeket gyönyörködtető, teret ki- és betöltő látványuk sokat adhat hozzá a kert hangulatához, kisugárzásához és komfortjához. Így olvadhatnak össze ellenállhatatlanul az esztétikusság és praktikusság (egyaránt lényeges) jellemvonásai.

A figyelmetekbe ajánljuk