Erzsébet királynő

Azt szeretné, ha a Sandringham Estate-t (megszűnt társasági klub) kocsmává és étteremmé alakítanák át.


Nos, az érdeklődő brit kocsmatulajdonosok nehezen találnának ennél nagyobb megbecsülésnek örvendő helyszínt: ugyanis II. Erzsébet királynő egyik rezidenciája kiadó.

A Sandringham Estate, amelyet „Őfelsége, a királynő szeretett vidéki rezidenciájaként" emlegetnek, 1862 óta a brit uralkodók generációinak számára biztosított menedéket Norfolkban.

A közelmúltban azonban megváltozott a hely funkciója. Számos új termék forgalmazására használták fel, többek között a Sandringham Gin forgalmazására, amelyhez a birtokról származó botanikai anyagokat használtak, de az ajándékboltban Sandringham-söröket, sőt még Sandringham-fűszereket is árusítanak.

Most a birtok tovább szeretné bővíteni látókörét, és keres valakit, aki egy pubot és éttermet alkotna belőle. A Landles Estate Agents hirdetése szerint ritka lehetőség a megfelelő üzemeltető számára, hogy átvegye az eredetileg a XX. század fordulóján, VII. Eduárd király uralkodása alatt megnyitott társasági klubot.

A klubot a 2020-as világjárvány idején bezárták, és mivel a taglétszám csökkent, úgy döntöttek, hogy nem nyitják meg újra.

Az új bérlőnek olyan tervvel kell rendelkeznie, amely magában foglalja a helyi közösséggel való együttműködést, és hajlandónak kell lennie arra is, hogy segítsen fenntartani ezeket a fontos helyiségeket. Tehát bőven lesz mivel foglalkoznia.

A fő bárterületen kívül a helyszínen van egy recepció, egy privát rendezvényterem, egy kerthelyiség, egy hátsó csarnok és bejárat, egy biliárdterem, valamint rengeteg szabadtéri helyiség, köztük több potenciális sörkert is. A legfelső emeleten három hálószoba található, amelyeket akár a látogatók ki is bérelhetnek pár éjszakára.

(Foodandwine)

A figyelmetekbe ajánljuk